Los Lereles viuran un Carnaval de Roses exclusivament per amargar la vida a les germanes Shimmer i Shine

Carnaval de Roses 2019

Los Lereles en la sala de beuratges de la Bruixa Zeta

Els membres de la colla Los Lereles aniran durant el Carnaval disfressats de la bruixa Zeta, la dolenta de la sèrie Shimmer i Shine, dues germanes que es diuen igual, ja que traduïts el seu nom al català vol dir el mateix Lluentor i Lluentor

Carnaval de Roses 2019
Aquests Lereles sense sentiments ni escrúpols putejaran durant el Carnaval de Roses a les germanes Lluentor

Un dia qualsevol de l’any 2018. Es troben diferents membre de la colla Los Lereles. Xerren de diversos temes, fins que inevitablement surt a col·lació el Carnaval. Va ser quan un d’ells va dir: “Ei, què farem pel Carnaval?”, “coi, doncs disfressar-nos”, contesten alguns; “i ja està?” pregunta el primer en treure el tema, per continuar dient “crec que anar al Carnaval només per disfressar-nos no val la pena, podem putejar a algú, no?”.
La resta de membres obren els ulls com a plats d’incredulitat pel que estan sentint. “Aquest tiu ha begut oli”, pensen…, però xerrant, xerrant, la idea de putejar a algú durant el Carnaval agafa força, i finalment els membres de la colla Los Lereles decideixen putejar no a una persona, sinó a dues. I ho faran disfressats de la Bruixa Zeta, la dolenta de la sèrie Shimmer i Shine, dues germanes que en català es diuen igual, Lluentor i Lluentor.

I aquesta que us hem explicat és la versió oficiosa del perquè els membres de la colla Los Lereles van disfressats de la Bruixa Zeta, ja que la oficial, la publicada en el BOE del mes de gener (pag. 1.184) diu que “anem de la Bruixa Zeta perquè la nostra Comissió de Disfresses, que l’hem delegat en les dones, ha decidit que enguany anirem vestits d’aquest personatge”, va afirmar Manel Senes, cap de colla de Los Lereles.
Podem assegurar que després dir aquesta frase amb l’afegitó de “Comissió de Disfresses” en Manel no cabia en la seva camisa de l’ample que es va quedar…
Comissió de Disfresses!… Quina categoria de colla, tu!

I la Comissió de Carrosses de la colla Los Lereles (perquè suposem que si hi ha una Comissió de Disfresses també hi haurà una Comissió de Carrosses, que en aquest cas les dones han delegat en els homes), ha decidit decorar la carrossa “com el que vindria a ser la casa de la Bruixa Zeta amb la seva sala, la seva habitació de beuratges, de llibres i hòsties d’aquestes que tenen les bruixes”, va dir Senes. I molt ben explicat, per cert. Sobretot això de les hòsties.

I per a que a la colla de Los Lereles no els hi falti beuratges per putejar a les germanes Lluentor i Lluentor durant el Carnaval, cada una de les 40 Bruixes Zeta que desfilaran per l’Avinguda de Rhode aporta 140 euros, “amb els quals els hi entra tot, fins a l’arròs de dilluns”, va dir en Manel. I la modista també? “No, la modista no entra, cadascú es cus la seva disfressa si en sap, sinó modista”.

Cal a dir que la colla Los Lereles ha augmentat un xic la xifra de membres respecta a l’any passat… Sembla que això de putejar a les germanes Lluentor atrau!