Loteria Serra de Roses dona un premi de la Primitiva de més d’1 milió i mig d’euros

Loteria Serra de Roses

L'Anna Serra mostrant el premi que ha repartit de més d'1 milió d'euros

Una butlleta segellada de manera automàtica ha fet guanyar al seu propietari 1.634.395 euros

Loteria Serra de Roses
L’Anna Serra mostrant el premi que ha repartit de més d’1 milió d’euros

Encara no se sap l’afortunat, pot ser no se sàpiga mai, i potser ni ell mateix ho sàpiga a hores d’ara, però una butlleta de la Primitiva que va segellar de manera automàtica i de forma aleatòria a l’administració nº 1 de Roses, Loteries Serra, per jugar al sorteig de dissabte a la nit, l’ha fet guanyar 1.634.395 euros.

“Estem molt contents, perquè és veritat que hem donat molts de premis però d’aquesta quantitat de més d’1 milió d’euros mai”, ha afirmat la responsable de Loteria Serra, Anna Serra, la qual ha destacat que “l’afortunat s’ha emportat aquest premi perquè va encetar els números, però si a més també ho hagués fet amb el reintegra ara estaríem parlant d’un premi de 12 milions d’euros”.
D’aquesta manera, per al proper sorteig hi haurà un pot de 13,7 milions.

“La sort no està Sort, està a Roses”

Loteria Serra de Roses és una administració acostumada a repartir felicitat en forma de diners, ja que en aquest establiment no passen 12 mesos sense que reparteixin cap premi.
Recordem els 70.000 euros que va donar per una travessa de futbol al novembre de 2015. Dos mesos després, al gener de 2016, amb el Gordo de la Primitiva va repartir 140.000 euros. I ja l’últim, abans d’aquest, va ser al novembre de 2017, quan pel primer premi de la Loteria Nacional va donar 30.000 euros al dècim.

I més enrere en el temps, recordem els 200.000 € que va repartir a la Loteria de Nadal de 2012.

Com diu l’Anna Serra, “la sort no està a Sort, està a Roses”.