Loteria Serra de Roses dóna un premi de més de 140.000 euros amb El Gordo de la Primitiva

Loteria Serra de Roses

Àngel Galdón i Anna Serra amb el cartell del premi de El Gordo de la Primitiva

L’afortunat es va emportar amb una butlleta de El Gordo de la Primitiva 143.624,86 €

Loteria Serra de Roses
Àngels Galdón i Anna Serra amb el cartell del premi de El Gordo de la Primitiva

“Molt contents d’haver donat aquest premi”, ha manifestat l’Anna Serra, gerent de l’administració nº1 de Loteria Serra, l’administració nº1 de Loteries de Roses ubicada entre els carrers Francesc Macià i Sant Sebastià.

Un premi de 143.624, 86 € i del qual es desconeix l’afortunat,“ens han dit des de la delegació que ha estat una aposta feta per una persona, és a dir, que no s’ha fet de manera automàtica, i en el que ha encertat 5 números que l’han donat aquests diners”, ha explicat Serra.

Aquest premi donat per Loteria Serra, ha estat el major que va donar ahir diumenge El Gordo de la Primitiva a tot l’estat espanyol, destacant, a més que aquesta administració ja ha repartit alguns premis entre els ciutadans de Roses.
Recordem que al setembre del 2012 va donar 100.000 amb el llavors recent estrenat Jòker. I el mateix any a la Grossa de Nadal també va donar un bon pessic de milers d’euros.

I ja més recentment, al novembre de 2015, van donar 70.000 euros per una travessa de futbol, on l’afortunat va encertar 14 resultats.