La Loteria Serra de Roses escalfa motors per la Grossa de Nadal donant el primer premi de la Loteria Nacional

Loteria Serra de Roses
L'Anna Serra i l'Àngels Galdón motrant el primer premi de la Loteria Nacional

La Loteria Serra de Roses dóna el primer premi del sorteig de la Loteria Nacional amb 30.000 € per dècim

Loteria Serra de Roses
L’Anna Serra i l’Àngels Galdón motrant el primer premi de la Loteria Nacional

La Loteria Serra, l’administració nº1 de Roses, està acostumada a repartir la felicitat en forma de premis, i per no perdre la costum avui ha repartit el premi de 30.000 € al dècim corresponents al número 74.247, primer premi del sorteig de la Loteria Nacional d’ahir 16 de novembre. “Estem molt contents per haver tornar a donar a un premi”, ha afirmat l’Anna Serra, treballadora i filla de la mestressa de l’administració, Àngels Galdón.

L’Anna ha assenyalat que “que l’únic que sabem de l’afortunat o afortunada és que es el número es va vende per terminal, però no sabem tampoc la quantitat de dècims que adquirir”.

L’últim premi que va repartir la Loteria Serra abans d’avui va ser al gener de 2016, quan un afortunat va guanyar més de 140.000 euros al Gordo de la Primitiva. I dos mesos abans, al novembre de 2015, amb una quiniela de 14 resultats va repartir 70.000 euros.

I a la Loteria de Nadal de 2012, gràcies a les dues últimes xifres del primer, segon i tercer premi repartir més de 200.000 euros.