“L’Ovidi. Poema sense acabar”, un homenatge a Roses de la figura del cantant, poeta i actor Ovidi Montllor

Teatre Municipal de Roses

Espectacle musical a Roses per homenatjar i recordar a Ovidi Montllor

Vint anys després de la seva mort la figura d’Ovidi Montllor continua viva a través de l’espectacle “L’Ovidi. Poema sense acabar”

Teatre Municipal de Roses
Espectacle musical a Roses per homenatjar i recordar a Ovidi Montllor

Ovidi Montllor i Mengual (Alcoi, 4 de febrer de 1942 – Barcelona, 10 de març de 1995) va ser un actor i cantautor del moviment de la Nova Cançó, amb una extensa trajectòria professional, que va comptar amb 12 àlbums editats i amb la participació en mig centenar de pel·lícules (entre les quals destaquen Fúria española, Furtivos o La siesta), 30 muntatges teatrals i diversos programes televisius.

Vint anys després de la seva mort la figura d’Ovidi Montllor continua viva a través de l’espectacle “L’Ovidi. Poema sense acabar”, que es podrà veure, demà dissabte, a les 21 hores al Teatre Municipal de Roses. Sota la direcció del músic Toti Soler, amb la paraula de l’actor Joan Massotkleiner i la veu de la cantant Gemma Humet, l’espectacle recorda l’obra d’un home polifacètic que va transformar la seva poesia en cançons perennes i mots punyents.

El preu de l’entrada és de 12 euros. La venda i reserva de localitats es pot fer a les taquilles del Teatre Municipal de Roses, dijous i divendres de 12 a 14 hores i el mateix dia de l’espectacle, una hora abans de l’inici.