L’skate parc de Roses ja és una realitat a l’espera de la seva inauguració

Skate Parc

Operaris enllesteixen les obres del skate parc de Roses aquesta setmana

Les obres d’aquest parc esportiu s’han enllestit aquesta mateixa setmana

Skate Parc
Operaris enllestint les obres del skate parc de Roses aquesta setmana

Més de tres anys fa que la comunitat de skaters de Roses reclamava disposar a la Vila un skate parc per poder practicar la seva afició esportiva favorita amb unes condicions de seguretat mínimes i, sobretot, per no molestar als vianants que passejaven pel passeig marítim, zona on habitualment practicaven.
Una reclamació que ja va ser atesa però no realitzada a l’anterior legislatura i que ara, tres anys després, és una realitat.

L’skate parc està ubicat a la zona esportiva de Mas Oliva, entre el camp de futbol on juga l’A.E. Roses i el terreny de joc on el Base Roses juga com a local.

Les obres ja estan enllestides, tot i que falta per pulir alguns detalls “com pintar la paret que dona al camp de futbol de Mas Oliva i la col·locació de bans i una font d’aigua. Una instal·lació que es farà més endavant, ja que no estava dintre del pressupost”, ha assenyalat la regidora d’Urbanisme de Roses, Sílvia Ripoll.

El projecte de l’skate parc ha tingut la implicació del col·lectiu de skaters així com associacions juvenils, per la qual cosa des de l’Ajuntament de Roses “el que ens agradaria és preparar una inauguració amb la participació d’aquests joves”, ha afirmat l’alcaldessa Montse Mindan.

Per aquest motiu el consistori vol contactar amb el jovent de Roses per preparar la inauguració del skate parc, que hores d’ara no té una data assenyalada.

Un parc que no està dedicat exclusivament al skate, ja que també disposa d’una pista de futbol 7 i un altre de bàsquet, a més d’una petita zona verda.