L’skateboard ha estat protagonista aquesta setmana a Roses

Aways Days

Fotograma de la pel·lícula Aways Days

Dimarts es va projectar el film Away Days als Cinemes Roses, i dimecres es van sortejar productes de merchandaising d’aquesta pel·lícula d’skateboard a la botiga Four Children

Aways Days
Fotograma de la pel·lícula Away Days

A Roses hi ha un skate parc perquè hi ha molta afició. I aquests aficionats van ser els que van demanar la seva creació. I de vegades aquests joves es deixen veure en grup per la Vila, però no només patinant, sinó per participar en un acte cultural com és veure una premiere d’una pel·lícula, en aquest cas el primer el primer llargmetratge d’Adidas Away Days que es va projectar al Cinemes Roses els passat dimars 24 de maig.

Un film que en la que els habitants de Roses van tenir el privilegi de poder veure, ja que va ser l’única poblacióde tota Catalunya, amb Barcelona, on es va projectar.
Un privilegi possible gràcies al gerent de la botiga Four Children d’skateboard de Roses, l’Adrián Blanca, el qual va aconseguir que Adidas li passés la cinta del film.

Away Days és un audiovisual enregistrat, sota de la direcció artística del reconegut fotògraf Matt Irving,  a diferents ciutats del món i en el participen els millor skaters del món, com Marc González, Silas Baxter Neal, Lucas Puig, Dennis Busenitz i Raul Navarro, entre d’altres.

I l’Adrián Blanca va llogar una sala dels Cinemes de Roses per convidar a tot el que volgués a veure la peli “i va ser tot un èxit de convocatòria, ja que van assistir unes 190 persones”, ha afirmat Blanca, el qual ha volgut “agrair a Jordi Danés, el gerent del Cinemes Roses, la seva predisposició en que Aways Days es pogués veure en una sala de cinema”.

Aways Days
Alguns dels joves que van participar al sorteig celebrat a la botiga Four Children

I al dia següent de la projecció el gerent de Four Children va portar a terme a la seva botiga el sorteig de dels productes de merchandaising que Adidas el va donar per aquest motiu, “sí, a tothom que va anar a veure la peli se li va donar un número en el moment d’entrar per tal de fer el sorteig i regalar samarretes i bufandes Adidas, llibres sobre la pel·lícula i d’altres obsequis”, ha dit assenyalat l’Adrián.

I si dimarts gairebé dos centenars de joves es van donar citals Cinemes Roses per veure Aways Days, dimecres, una setantena es van reunir a les portes de Four Children, ubicada al carrer Sant Sebastià, 21, vial en el que hi ha molts restaurants, per participar en el sorteig. I durant el temps que va durar el mateix, els joves van ser el centre d’atenció de tot el carrer.