Fira de la Rosa de Roses

Mac, Mec Mic, toca’t el Melic!… La banda sonora de Els Pipiolis per Carnaval

Carnaval de Roses 2016
Dos Pipiolis i una pipiolita que particparan al Carnaval de Roses cantant Mac, Mec Mic, toca’t el Melic!

La colla Els Pipiolis van de Pitima es disfressaran d’en Mic el nino d’un programa del Canal Super 3

Carnaval de Roses 2016
Dos Pipiolis i una pipiolita que particparan al Carnaval de Roses cantant Mac, Mec Mic, toca’t el Melic!

No han crescut, i potser no ho facin mai. Pel Carnaval de Roses els integrants de la colla Els Pipiolis van de Pitima són uns infantils. Potser, els haurien de deixar sortir només a la desfilada de dissabte a la tarda, que és la destinada als més petits. Potser.

Fa dos anys van anar disfressat de Tortugues Ninja, l’any passat del Micky Mouse i la Minie, i enguany “d’en Mic, el ninot d’un programa del Canal Super3 del mateix nom, Mic”, va dir en Javier Ruiz, un membre de la colla Els Pipiolis.

A veure per a tots aquells que ja teniu una edat, us heu fet grans i us he deixat de jugar amb nines i cotxets, dir-vos que en Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. I a l’igual que Els Pipiolis pel Carnaval, sempre té ganes de jugar, de fet en el món d’en Mic tot és a punt per jugar, només cal fer… MAC, MEC, MIC, TOCA’T EL MELIC!

Segons en Ruiz, la seva colla sempre tria “un ninot de dibuixos, i enguany hem escollit aquest perquè es fàcil de fer i, sobretot, és calentet”. Infantils, potser, però de ximples, ni un pèl.

La carrossa l’han decorat “fent quatre cosetes i endavant, ja que no es podem gastar gaire perquè la carrossa l’hem comprada aquest any”, va dir Ruiz. Una despesa que ha comportat que a la colla de Els Pipiolis es pagui de quota 10 euros més que l’any passat, “sí, cadascú de la trentena de persones que hi som paguem 150 euros”. La quota ha pujat un xic, però no així la quantitat de membres, ja que “la nostra filosofia sempre ha estat ser un colla familiar i només d’amics, on cadascú agafa el menjar i el beure que i quan vol, i no ha d’estar ningú pendent de donar-les als demès de beure menjar”, va explicar en Javier.

El port, el millor lloc per controlar a tota la gent del Carnaval

Respecte a la polèmica de si obrir o no el port pesquer per acollir les carrosses del Carnaval després de la desfilada de divendres, Ruiz considera que “és un bon lloc per tenir a la gent controlada i que no estigui fent el burro pel mig del poble, perquè crec que al moll passaran menys coses que si estigués totes les carrosses en diversos punts del municipi, ja que, en primer lloc podrien donar-se moltes incidències pel que respecta al trànsit”.

Nau nova per guardar les carrosses

L’integrant de la colla Els Pipiolis afirma que es podria evitar pagar els 1.000 on actualment hi ha una vintena de carrosses, i pe això va donar una solució, “l’Ajuntament podria fer, eun terreny municipal, una nau i, llavor, les colles, en lloc de pagar el lloguer, pagarien una quantitat a l’any fins que s’amortitzés l’obra de la nau”.

Mac, Mec Mic, toca’t el Melic!, Mac, Mec Mic, toca’t el Melic!, Mac, Mec Mic, toca’t el Melic!… Si aquest banda sonora és un continu durant les desfilades, més d’un, i de dos, els manarà que els toquin altres parts del cos…