Macaco demostra a Roses que és una taronja sencera i inaugura de manera genial el Festival Sons del Món

Festival Sons del Món

Macaco durant el primer concert de Festival Sons del Món a la Ciutadella de Roses

Més de 1.000 persones es van moure al son que tocava Macaco i la seva banda

Festival Sons del Món
Macaco durant el primer concert de Festival Sons del Món a la Ciutadella de Roses

Daniel Carbonell va fer vibrar el passat divendres als seus incondicionals en el primer concert de Festival Sons del Món d’aquest any a la Ciutadella de Roses. Però ho va fer com Macaco, que és com se’l coneix en el món de la música, on és un referent de la música reggae-pop.

Un espectacle musical dins la seva gira “Soy semilla Tour”, on el músic barceloní a banda de interpretar els temes del seu darrer àlbum, no es va oblidar d’oferir, a les 1.121 persones que es van donar cita a la Ciutadella, els temes que el van pujar i consolidar entre els cantants de més prestigi del panorama musical nacional, com ara “Moving”, “Volar”, “Coincidir”, “Hijos de un mismo dios” o “Con la mano levantá”.

Però, abans de tot això va voler interpretar un tema, dirigint-se al respectable, “dedicat a tots aquells que reclamen una sanitat digna i justa”, demostrant que a banda de dominar els gèneres del reggae, l’ska, el pop, la rumba, i el rock, ara també ho fa, i no gens malament, amb la música reivindicativa.

Macaco va afirmar sentir-se “un privilegiat” per poder tocar en un lloc “tan especial com aquest”, i va destacar que “des de petits ens diuen que som mitges taronges i que per esdevenir un ésser complert hem de trobar l’altra nostra mitja taronja. Això és mentida, naixem sencers, som taronges senceres, i fins que no ens sentim sencers amb nosaltres mateixos no podrem anar mai de la mà d’altra taronja…”. Els aplaudiments i cridòria del públic li va dir que tenia tota la raó. Del món.
I si faltava algun ingredient per fer-se seu, per embutxacar-se al respectable, doncs ho va encertar de ple, perquè a partir d’aquell moment la comunió entre els músics i l’auditori va ser total… Com una taronja sencera.
Perquè Macaco va demostrar actitud, alegria, qualitat i ganes que la seva música deixés petjada en un escenari incomparable com la Ciutadella.