Macaco inaugura el festival Sons del Món 2016 a la Ciutadella de Roses

Festival Sons del Món a Roses

El cantant barceloní Daniel Carbonell, popularitzat com Macaco, portarà a la Ciutadella la seva gira “Soy semilla Tour”

Festival Sons del Món a Roses
Daniel Carbonell, conegut en el món de la música com Macaco

El festival Sons del Món s’enceta demà divendres a les 22.30 hores a la Ciutadella de Roses amb el concert de Macaco, music català que actuarà a casa nostra dins la gira “Soy semilla Tour”.
En aquest nou projecte el cantant treu la seva part més ecologista i reivindicativa posant el focus en una problemàtica de plena actualitat, la invasió dels aliments transgènics destinats al consum humà i les conseqüències desconegudes que aquesta pràctica comporta.

Daniel Carbonell, popularitzat com Macaco, és un dels artistes més importants de l’escena musical actual. En aquesta actuació, Macaco repassarà les cançons del seu darrer treball i el grapat d’èxits dels darrers anys com Moving, Con La Mano Levantá, o República de la Tramuntana, entre d’altres. Un concert enèrgic amb el que vol fer gaudir de valent als seguidors de la seva músicaque farà les delícies de les nits empordaneses.

El preu de l’entrada és de 15€ i és pot adquirir a la Ciutadella o a través de les web de Festival Sons del Món i ticketmaster.
Tast de vi de la DO Empordà

Durant el concert de Macaco es farà un tast de Vailet Blanc, un vi del Celler Espelt de Vilajuïga. El Vailet d’Espelt es un vi autèntic, fet de garnatxa i macabeu, sense fusta, senzill i que no enganya. És Empordà en estat líquid. Comparteix semblances amb la música de Macaco que transmet sinceritat i autenticitat.