La Madam Boogie, o el jazz dels anys 20, al cicle ‘Música al Castell de Llers’

Cicle Música al Castell de Llers

A les 11 de la nit i amb l’entrada gratuïta La Madam Boogie ofierirà demà dissabte al Castell de Llers el quart concert del cicle de música de la fortalesa

Cicle Música al Castell de LlersDesprés de Quartet Gerió, Bourbon i Coplazz arriba al cicle de ‘Música al Castell de Llers’, el trio component de La Madam Boogie.

Recuperar la sonoritat original del Boogie Woogie i l’Stride piano és l’objectiu d’aquesta formació acústica, que té com a referents els primers enregistraments de la història del jazz.

Fruit d’una laboriosa recerca a càrrec del pianista Albert Llovet neix La Madam Boogie, un projecte inspirat en la figura imaginària d’una diva del jazz i que ens farà retrocedir als feliços anys 20’s i l’època del Vodevil. El trio compta amb la presència de dos grans mestres del Jazz, Davit Bayes (contrabaix) i Rafel Rostey (bateria), molt experimentats en l’estil de música de New Orleans i el jazz tradicional.

Jelly Roll Morton, Thomas “Fats” Waller, Jimmy Yancey, Earl Hines, Meade Lux Lewis, Pete Johnson i Albert Ammons serien només alguns dels pianistes homenatjats en el repertori de La Madam Boogie, i que es podrà sentir demà dissabte, 6 d’agost, al quart concert del 3er cicle de música al Castell de Llers.

Un cicle de concerts, tots ells gratuïts, que es porten a les 11 de la nit a l’aire lliure al peu de la Torre de l’Homenatge, però que en cas de mal temps es fan a la sala noble del castell.