Inici Actualitat Madame Mustash presenta el seu darrer disc, ‘Neurones’, aquest diumenge al Teatre...

Madame Mustash presenta el seu darrer disc, ‘Neurones’, aquest diumenge al Teatre Municipal de Roses

La cantant Madamme Mustash / Foto: Kirsten Gómez

La cantautora rosinca interpretarà ‘Neurones’, treball discogràfic amb molt de ‘cervell’ que completa el seu anterior disc, ‘Batecs’, fet de tot ‘cor’

‘Neurones’ és la segona part del projecte més personal de Madamme Mustash. En la primera entrega, ‘Batecs’, ens trobàvem amb un disc relacionat amb el cor. Ara, amb Neurones, l’artista se centra en la ment, els pensaments i les idees. Dos discos que formen un tot.

‘Neurones’, després de ‘Hoy’ i ‘Batecs’ és el tercer disc de Madamme Mustash, el qual presentarà aquest diumenge, al Teatre Municipal de Roses, a les 18 hores, després que la pandèmia ho impedís fer a la primavera, concretament al mes de març, quan estava previst.

I ‘Neurones’ és un disc que completa ‘Batecs’ per formar un tot: sentiment i pensament. “Són com dos capítols que tenen forma pròpia, és a dir, si escoltes el primer i el segon no arriba mai, no passa res, però si tens l’oportunitat d’escoltar tots dos sents que hi ha una connexió entre tots dos”, ha assegurat Madamme Mustash, el nombre artístic, l’alter ego, de la cantautora rosinca, Anna Gratacós.

I aquesta connexió entre ‘Batecs’ (sentiment, cor) i ‘Neurones’ (pensament, cervell) la podran sentir aquest diumenge al Teatre Municipal de Roses, perquè “serà un concert en el que interpretaré, principalment  els temes de ‘Neurones’, però també cantaré alguns de ‘Batecs’. Aniré passant d’un disc a l’altre, aniré passant del cervell al cor i viceversa, i el públic ho sabrà de seguida quina cançó és de cada disc”, ha afirmat Madamme Mustash.

El que Madamme Mustash brindarà al respectable, en el concert d’aquest diumenge, serà experiències musicades d’amor, de lluita, d’esperança, en definitiva, experiències de la vida que no necessàriament les hagi viscut ella mateixa, sinó que hem pogut experimentar qualsevol de nosaltres, de les quals la cantant ha volgut passar pel seu filtre més personal i, perquè no, més íntim.  

D’alt de l’escenari, Madamme Mustash estarà acompanyada de 4 musics, tots ells de contrastada qualitat, dels quals no ha volgut desvetllar els seus noms, “és una sorpresa que tindrà el públic”, ha dit la cantant.

Doncs, aquells que vulguin sentir la qualitat musical de Madamme Mustash, a la vegada que la connexió entre ‘Batecs’ i ‘Neurones’, a més de ser sorpresos pels músics que l’acompanyaren tenen una cita aquest diumenge, 13 de desembre, al Teatre Municipal de Roses.

Exit mobile version