Madamme Mustash ofereix un concert emotiu amb la presentació del seu darrer disc, ‘Neurones’

Madamme Mustash
Madamme Mustash durant el concert acompanyada dels seus músics

Madame Mustash va alternar les cançons racionals del seu últim treball, ‘Neurones’, amb les més emotives de l’anterior disc, ‘Batecs’, oferint un gran concert a la seva gent

Madamme Mustash
Madamme Mustash amb la presentació del seu darrer disc, ‘Neurones’, va ser profeta a la seva terra: Roses

Nou mesos després del previst, a causa de la pandèmia de la Covid-19, Madame Mustash va presentar al Teatre Municipal de Roses el seu darrer treball, ‘Neurones’, que com la mateixa cantautora va explicar al respectable, “es tracta d’un disc molt més racional que l’anterior, ‘Batecs’, que vam presentar fa un any aquí mateix al teatre i que estava relacionat amb els sentiments, el cor i tot el que envolta a les emocions”.

Madamme Mustash, l’alter ego d’Anna Gratacós, acompanyada per David Turró al piano, Tobias Stein al saxo, i  Mireia Hurtado i Feli Cabas a les veus del cor, va iniciar el concert amb Cryptex, per continuar tot seguit amb Al més pregon de mi, hi ha una festa, “que per la gent que no ho sàpiga pregon en català vol dir profund”,  va explicar l’artista abans d’interpretar-la.

La cantant rosinca va dividir el concert en dues parts, on la primera va interpretar 7 cançons del seu nou disc, el més racional, ‘Neurones’, cantant a la segona 5 temes de ‘Batecs’, per finalitzar l’actuació amb un tema del darrer treball, Ballarina estàtica, esdevenint un concert molt emotiu, segon el respectable. “La part racional i la part emocional de cada disc no l’he sabut veure, perquè totes les cançons m’han semblat molt emotives”, va dir un dels assistents a la finalització del concert.

El concert va tenir una durada d’1 hora i mitja, aproximadament. “No ha estat curt i tampoc s’ha fet llarg, ha tingut la durada correcta”, va afirmar una persona del públic, la qual va lamentar que “el límit d’aforament fos del 50 % – a causa de les restriccions per la Covid-19- perquè sinó hagués estat un concert molt més genial amb el teatre ple”.

Unes paraules que van deixar palès que Madamme Mustash amb ‘Neurones’ i ‘Batecs’, o ‘Batecs’ i ‘Neurones’, va ser profeta a la seva terra: Roses.