Magatzems Biel’s, Joguines Ley’s i Carmen Gómez, SA de Roses es tornen a adherir a la campanya “I tu, jugues en català”?

Els establiments de Roses tornen a promoure el català a través de les joguines

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) impulsa un any més la campanya “I tu, jugues en català?”, amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta de jocs i joguines en català i fomentar-ne l’ús

"I tu, jugues en català"?
Els establiments de Roses tornen a promoure el català a través de les joguines

Com ja va publicar ViladeRoses el passat dia 10 de desembre, el Consorci per a la Normalització Lingüística, CP,NL va endegar la cinquena edició de “I tu, jugues en català?” amb la finalitat de promoure la presència del català en el consum de jocs i joguines, que és més estès durant les celebracions de Nadal i de Reis.

I tres establiments de Roses, Magatzems Biel’s, Joguines Ley’s  i Carmen Gómez, SA, repeteixen l’experiència portada a terme els darrers anys i al 2016, i enguany es tornen a sumar a aquesta iniciativa de tal manera que totes les joguines que ofereixen i s’inclouen en la campanya estan identificades amb una capsa vermella, com a prova del compromís de fer visibles els jocs i les joguines que incorporin el català.

A més de les botigues, el CPNL ha tancat acords amb fabricants de jocs per promoure l’ús del català en aquest àmbit.

APP “I tu, jugues en català?

La campanya també disposa de l’APP “I tu, jugues en català?”, on es poden trobar els 440 comerços adherits, així com un cercador de jocs per edats i per temes (prop de 750 jocs en català).

Els Magatzems Biel’s es troben al carrer Doctor Pi i Sunyer, nº 1, i carrer Pep Ventura, nº2.
Joguines Ley’s les podem trobar també al carrer Doctor Pi i Sunyer, nº 7, i l’establiment de Carmen Gómez al carrer Sant Elm, nº 27.