Mago de Oz, Ítaca Band, Strombers, Alberto del Puerto, Amix i Trece Días, de moment, a la festa major de Roses

Barraques de Roses

Les colles de carnaval ja tenen adjudicades les barraques de la festa major de Roses

Barraques de Roses
Transcurs del sorteig-reunió de les colles de carnaval amb el departament de Festes de Roses

Ahir al vespre es va celebrar el sorteig per adjudicar les barraques a les 14 catorze colles de carnaval afortunades que disposaran d’una, amb motiu de la festa major de Roses, als terrenys de l’antic càmping Bahía.

Els mateixos representants de les colles van ser els encarregats de treure una bola de dins d’una bosseta per decidir quina barraca els pertocaria a cada colla.
Finalment la distribució de les barraques quedar decidida tal i com es veu a la imatge de sota.

Després del sorteig, el regidor de Festes, Juan M. Fernández i el tècnic Jordi Sastre, van comunicar als representants de les colles respecte als concerts que se celebrarien durant les festes. Així, es va concretar que el dijous, 14 d’agost actuaran els grups rosincs Amix i Strombers, al dia següent, divendres 15 d’agost, seran els rosinc Trece Dias i el cap de cartell, Mago de Oz, els que pujaran a l’escenari de les barraques. I dissabte, 16 d’agost, serà el rosinc Alberto del Puerto i Ítaca Band, els encarregats d’omplir de musica el recinte firal.

Després, Fernández i Sastre van oferir una sèrie de propostes d’artistes i grups per tocar els dos primers diesde barraques, és a dir, el 12 i 13 d’agost. Unes propostes que els representants de les colles van rebutjar proposant posar diners entre tots per tal de fer venir un grup de primera fila, “com podria ser, per exemple, Diversiones i Hotel Cochambre, grups que porten molta gent a barraques i que els barraquers consideren que amortitzarien la despesa de fer-los venir”, va afirmar Fernández.

Augment de taules perquè ningú es quedi sense sopar a les barraques

Un altre punt que es va acordar en aquest sorteig d’adjudicació de les barraques va ser augmentat el nombre de taules de 10 a 12, amb 4 cadires per taula, més 10 de reserva, per evitar que la gent no pugui menjar impossibilitat de seure’s. Una demanda dels representant de les colles de carnaval que va ser ben acollida pel departament de festes.

D’altra banda, es va quedar establert que el menjar que es pot servir és el mateix que l’any passat, per tal d’evitar competència deslleial amb els establiments de restauració de Roses, així com per motius de sanitat.

Respecte als horaris “els dies que l’endemà sigui feiner els concerts acabaran a l’1 de la matinada, i les nits que al dia següent sigui festa, la música s’allargarà fins les 3”, va assenyalar Juan M. Fernández.
L’horari de tancament de les barraques serà a les 5 de la matinada.

DISTRIBUCIÓ DE LES BARRAQUES DE LA FESTA MAJOR DE ROSES

Barraques de Roses