Fira de la Rosa de Roses

Mai ha hagut al Carnaval de Roses uns transvestits com els membres de la colla Els Gats

Carnaval de Roses 2015
7 de les futures 12 drag queens que desfilaran pel Carnaval de Roses

Els membres de la colla Els Gats es transfomaran, mai millor dit, en drag queens

Carnaval de Roses 2015
7  de les futures 12 drag queens que desfilaran pel Carnaval de Roses

Mentre algunes colles porten mesos treballant en la decoració de les seves carrosses, els membres de la colla Els Gats es van posar mans a l’obra abans d’ahir. Sí, aquest dimecres, 11 de febrer “perquè som els putus amos, i encara ens sobra temps” van exclamar els components d’aquesta colla. Que necessitat de posar-se abans si poden anar de festa mentre no arriba el carnaval?

Sí, perquè els components de Els Gats no necessiten que se celebri cap carnaval per anar-se’n de festa, ja que la porten a dins, per mira, si hi ha una festa, i aquesta és de disfresses, doncs aprofiten per fer-se notar.

I es fan notar. Si no recordem fa dos anys que van anar vestits cadascú de la colla Els Gats, d’un dictador… Hilter, Franco, Pinochet es van passejar per l’Avinguda de Rhode de Roses. Ahí és nà!

L’any passat van ser uns gitanos que es dedicaven a la venda ambulant, a la música, “a lo que hisiese farta”… No van deixar ningú indiferent.

I enguany sense por a la fred, tampoc a la vergonya ja que no la coneixen, aniran disfressats de “drag queen perquè tenim dos o tres companys a la colla que els hi agrada el rotllo aquest, i per donar-lis el plaer ens transvestirem”, va afirmar Miguel Angel Sánchez, un dels cap de la colla Els Gats, mentre se sentia cridar “síííííií!!”

Per tant, aquesta colla de Gats transvestits van decorar la seva carrossa (esperem que l’hagin acabada ja) “amb molts de llums i el colors de l’orgull gay”, va dir Sánchez.

Els Gats no posen Barraca per la Festa Major de Roses, tot i que durant els dia de festa de l’espai firal, ja que “nosaltres tanquem les barraques”. Per això, les despeses del carnaval se sufraguen de la quota de 160 euros, “60 més que l’any passat, quantitat que ens costa les botes de plataforma, que ens les fan a mida”, va especificar Miguel Angel.
Així els 12 Gats que aniran disfressats amb aquesta colla “cinc menys que l’any passat perquè per circumstàncies personals no es disfressen enguany”, per aquesta quantitat de diners “menjarem, beurem, ens disfressaran i anirem a dinar a algun restaurant el dia de l’arrossada” en lloc d’anar a l’arrossada.

Respecte a celebrar un únic sorteig o un cada dia per decidir el número de desfilada, Els Gats van assenyalar que “a nosaltres ens posim sempre entre els primers, que ja comencem a ser grans i si sortim dels últims quan arribem a la plaça Catalunya ja tenim els peus com ‘escarpies”, va dir rient el cap de colla. fa molta fred.

I fred passaran les drag queen de la colla Els Gats, els va tocar sortir amb el número 58, “és una llàstima perquè nosaltres volem sortir entre el 10 i 20, acabar la desfilada i veure la resta ‘calentitos en el bar”, es van lamentar els membres de la colla.

Llàstima més bé pel públic, que es pot perdre l’espectacle de veure uns transvestits com mai ha vist el Carnaval de Roses.