Mai la Zumba, el Ioga, el Pilates, el Flamenco, la Salsa, la Fisioteràpia i el Pàdel havien estat tan solidaris a Roses

Diferents activitats va acollir el Club de Tennis Roses en la Jornada Benèfica de la Fundació

Èxit de participació en la Jornada Benèfica de la Fundació Roses contra el Càncer al Club de Tennis

Fundació Roses contra el Càncer
Diferents activitats va acollir el Club de Tennis Roses en la Jornada Benèfica de la Fundació

La Fundació Roses contra el Càncer va organitzar, dissabte, la primera de les dues activitats emmarcades en la commemoració del Dia Mundial del Càncer de Mama. Es va tractar d’una Jornada Benèfica que es va desenvolupar al Club de Tennis on es van celebrar diverses activitats lúdico-esportives. “Està havent-hi molta participació, per la qual cosa estem molt contentes, ja que és la primera vegada que organitzem una activitat d’aquest tipus i tot el mèrit és de l’Irene Giner i la Marta Font, que han estat les impulsores i organitzadores d’aquesta Jornada Benèfica”, va manifestar la presidenta de la Fundació Roses contra el Càncer. “Volem agrair al Club de Tennis i especialment a en Leo que ens ajudés a organitzar totes les activitats”, va dir la Marta Font.

Una Jornada Benèfica on els protagonisme el va tenir el ball, l’esport i una sessió de massatge de relaxació per aquelles persones que el van demanar després de participar en els diferents activitats necessitessin. Així durant la Jornada, que es va iniciar a les 10 del matí i va finalitzar a les 8 del vespre, es va desenvolupar balls per a tots els gustos, com la Zumba que va anar a càrrec de l’Helena Pagan, el Flamenc que van coreografiar la Bibi Martín i la Lola Ruiz, la Salsa i la Bachata de les qual se’n va encarregar en Dona.

L’esport també va ser present gràcies a les partides ràpides de pàdel que es van portar a terme o les classes d’iniciació d’aquesta modalitat

I els/les que no volien ni ballar ni fer esport van poder optar per activitats més relaxades com les sessions de Ioga amb l’Anna Terricabres, i de Pilates, que la va portar a terme els responsables d’Ontu Plates.

I per a totes les persones que després de fer esport o ballar i van necessitar d’una sessió de fisioteràpia allà hi eren els professionals del Centre Zenit Salut, amb la fisioterapeuta Montse Giró al capdavant.

Més de 2.000 euros recaptats

Cal destacar que durant el dia de dissabte van passar pel Club de Tennis per participar en aquesta jornada més d’un centenar de persones que pel donatiu de 15 € van poder gaudir de totes les activitats en les que volguessin participar, a més de rebre una samarreta commemorativa de la Jornada, i que van fer que es recaptessin un total de 1.980 euros. Una xifra que ja supera, però els 2.000 euros, ja que la gent, solidària, continúa passant per la seu de la Fundació a fer el donatiu i emportar-se la samarreta.

Les voluntàries i la presidenta Pilar Serra de la Fundació Roses contra el Càncer amb l’alcaldessa Montse Mindan

Una participació que va complir les expectatives de les dues dones organitzadores de l’activitat, “la veritat és que sí, el fet que a les 10 del matí d’un dissabte s’hagin aixecat una trentena de pesones i hagin vingut al Club de Tennis a fer ioga ens ha sorprès gratament, i estem molt contentes”, va expressar l’Irene Giner.

L’objectiu d’aquesta Jornada Benèfica va ser recaptar fons per a donar suport a les dones que han passat un càncer de mama, que es troben en procés de de rehabilitació, de micropigmentació de la mama, o d’altres necessitats que puguin tenir mentre segueixen el tractament contra la malaltia.

I aquest vespre, a les 20 hores, el Teatre Municipal acollirà la segona activitat de la Fundació Roses contra el Càncer per commemorar el Dia Mundial del Càncer de Mama: la xerrada sobre la importància del cribratge en la detecció precoç del càncer de mama.

 

Exit mobile version