Mai un curs per entendre o suportar la parella havia fet tant de riure

Teatre Municipal de Roses
Jordi Díaz impartint al Teatre de Roses el curs per suportar a la parella

El Teatre de Roses va acollir l’obra “Els homes són de Mart i les dones de Venus”, guia essencial per entendre la parella

Teatre Municipal de Roses
Jordi Díaz impartint al Teatre de Roses el curs per suportar a la parella

El ‘Curs per suportar la parella’ va estrenar ahir a Roses nou professor, l’actor Jordi Díaz va representar l’obra “Els homes són de Mart i les dones de Venus” en substitució de Jordi Martínez. Pot ser per aquest motiu no tenia actualitzada la llista d’alumnes participants al curs, per això alhora de passar llista Díaz va dir al públic assistent que “a la de tres em crideu tots el vostre cognom”. I sí, hi eren tots “menys en Prenafeta, que no ha vingut”.

I un cop passat llista es va iniciar el curs, on Díaz va donar classes magistrals sobre els diferents comportaments dels homes i les dones, amb molt humor i complicitat amb el públic, “m’he fet un fart de riure que feia temps que no feia”, va dir una persona del públic després de l’espectacle, “m’he sentit reflectit en el que deia, sobretot m’ha fet molta gràcia quan ha dit perquè saludem abans al gos que a la dona quan arribem a casa, i és que el gos corre més, així que si la dona vol ser la primera que s’entreni”, va dir un altre dels assistents per veure l’obra.

“Els homes són de Mart i les dones de Venus” és una guia essencial per entendre la parella i està considerat com un dels fenòmens més importants de la cultura popular moderna. L’obra està basada en el llibre més venut de John Gray, i un dels més venuts de la darrera dècada que tracta les relacions entre ambdós sexes, el qual ha estat adaptat per un dels tres membres de Tricicle, Paco Mir, i dirigida per Edu Pericas.

Un text en el que homes i dones semblenque procedeixen de planetes diferents. Són biològicament similars, utilitzen les mateixes paraules, comparteixen el mateix espai geogràfic, però els seus codis de comportament i idiomes són diferents.

A partit de setembre l’obra tornarà a la capital catalana després de

Dues temporades fa que “Els homes són de Mart i les dones de Venus” s’està representant al Poliorama i al Teatre Principal de Barcelona, on tornarà al setembre amb Jordi Díaz, el qual es va estrenar ahir a Roses en substitució de l’actor protagonista que fins ara havia estat Jordi Martínez.