Mai una festa andalusa s’havia celebrat en un marc tan bonic com el de la Ciutadella de Roses

Festa d'Andalusia

La Ciutadella de Roses va acollir la Festa d'Andalusia

Festa d'Andalusia
La Ciutadella de Roses va acollir la Festa d’Andalusia

Anys anteriors la Festa Andalusa, organitzada pel Club Base Roses, se celebrava a l’antic càmping Bahía amb la instal·lació d’una carpa i amb una durada de tres dies. Enguany, per ajustar el pressupost, l’Ajuntament va decidir que se celebrés en un sol dia i en una ubicació, això sí, immillorable, la Ciutadella. Una festa que es va celebrar ahir per aprofitar l’escenari i l’infraestructura en general que hi havia montada per al Festival Sons del Món.
De tres dies a un, per això, com a contraprestació a la retallada de la durada de la festa, el Club Base Roses disposarà d’una carpa de 300 m2 a l’antic càmping Bahía durant la celebració de les Fires i Barraques de la Festa Major de Roses.
La festa andalusa va consistir principalment en show eqüestre on els cavalls, genets i ballarines danzaven de forma molt plàstic al son de la música. Un show que va donar pas a l’actuació en directe del grup de “cante i baile flamenco” Siroco i que va acabar amb el ball de música disco.
L’entrada per assistir a la festa va ser gratuïta i va comptar amb la presència, a banda dels incondicionals, de molts francesos que s’havien apropat a La Ciutadella.