Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

Mal partit del Sala Roses que es deixa guanyar a casa davant del Palafrugell

Club Esportiu Sala Roses Team 14
Luís Pérez, del Sala Roses Team, a punt de xutar a porteria en el partit de diumenge contra el Palafrugell

El Club Esportiu Salar Roses Team 14 perd per 3 a 4 davant el penúltim de la general, el Palafrugell

Club Esportiu Sala Roses Team 14
Luís Pérez, del Sala Roses Team, a punt de xutar a porteria en el partit de diumenge contra el Palafrugell

Els jugadors del Sala Roses Team van sortir a pista del Pavelló Municipal d’Esports, el passat diumenge, per jugar el  partit corresponent a la 18ª jornada de la 2ª Divisió Territorial de la Lliga de Futbol Sala. Físicament hi eren, però en cap moment van demostrar que fossin mentalment, i menys per jugar un partit.
Tot i això, al minut 9 es van avançar en el marcador. Va ser un mirall, perquè vint minuts després el Palafrugell li havia donat la volta al lluminós per situar-se 1-3. Resultat amb el que es va arribar al descans. “Si altres partits els felicito per l’entrega, la lluita i el compromís que tenen els nois amb l’equip, avui –per diumenge- és tot el contrari, el seu comportament és zero, se’n van anar de festa ahir, i avui no podien amb la seva ànima, són joves, ho sé, però també són suficientment madurs per tenir responsabilitats i no pot ser que sent la convocatòria a les 9 es presentin a les 9:45 totalment fets pols” , va dir el tècnic de l’equip Esteban Chaves.

A la represa els jugadors locals van sortir amb una altra mentalitat, tant és així, que tot i no estar en les millors condicions per jugar a futbol van estar a punt d’empatar el partit, amb el 3-4, els jugadors rosincs van estar a punt d’empatar, degut a la diferència de qualitat tècnica que hi ha entre el cinquè classificat de la general, el Sala Roses, i el desè, el Palafrugell.

Una derrota que, precisament, fa baixar al Club Esportiu Salat Roses Team 14 un lloc a la classificació, que baixen de la quarta a la sisena posició, i perden pràcticament les opcions, tot i que matemàticament encara és possible, situar-se entre els 3 primers classificats de la lliga.

Una lliga que es tornarà a reprendre després de les vacances de Setmana Santa i en la que els jugadors visitaran, el 2 d’abril, la pista del líder, l’Sporting Hostalriquenc.