Malèfica no deixarà despertar a ‘La bella durmiente’ durant el Carnaval de Roses

No us deixeu enganyar amb l'expressió tant riallera que fan, perquè en realitat són Malèfiques com elles soles

Es integrants de la colla de la Penya de l’Espardenya aniran de Malèfica, la malvada bruixa del conte de ‘La bella durmiente

Carnaval de Roses
No us deixeu enganyar per l’expressió tant riallera que fan, perquè en realitat són Malèfiques com elles soles

Els membres de La Penya de l’Espardenya han decidit que enguany aniran de Malèfica perquè “sempre busquem disfresses que es puguin adaptar a la colla, ja que des de sempre tots els adults anem de dona, i era una disfressa que ja havia sortit com a proposta un parell de cops i al final hem decidit que enguany anirem de Malèfica”, va explicar el cap de colla, Josep Mínguez.

No se si sabeu o coneixeu el conte de ‘La bella durmiente’, però Malèfica és una dona de mitjana edat i alhora, una malvada bruixa, que va fer entrar en un profund somni a l’esmentada bella per emplenar el conte de ronxets.
Un malefici que només podria treure un petó del seu futur marit, que curiosament és un príncep de nom Felipe, i que us podem assegurar que pel Carnaval de Roses no passarà.

I si els membres de la colla Penya de l’Espardenya es disfressen de Malèfica amb la intenció que la guapa dels ronxets continuï dormint, ho tenen clar, perquè amb el xivarri que hi haurà durant les desfilades no hi ha malefici del son que valgui.

I per transportar a Malèfica i a ‘La bella durmiente’, que no la veurem perquè estarà dormint, els espardenyencs han fet una carrossa “com si fos un bosc encantat i fins aquí puc llegir perquè la resta és una sorpresa”, va afirmar Mínguez.

Els membres de La Penya de l’Espardenya “no fem mai Barraques, les despeses del Carnaval les costegem amb els 130 euros que aporta cadascú de la colla, i que els dona dret a tot menys a la modista en el cas que es necessiti”, va explicar en Josep.

Ara, només falta comprovar si les 119 Malèfiques que desfilaran amb la Penya de l’Espardenya durant aquest Carnaval de Roses 2019 seran capaces que ‘La bella durmiente’ no es desperti, però com no baixin la música ens sembla que serà un xic difícil.

Exit mobile version