Males olors, proliferació de rates i impossibilitat d’utilitzar la vorera a Roses per culpa d’uns contenidors d’escombraries

C's Roses

Contenidors d'escombraries ubicats al carrer Benet Falp i Matas de Roses

El portaveu de C’s, José Manuel Álvarez denúncia aquesta situació que es produeix, segons afirma en el següent comunicat, per culpa de la quantitat insuficient de  contenidors d’escombraries que hi ha al carrer Benet Falp i Mates

C's Roses
Contenidors d’escombraries ubicats al carrer Benet Falp i Matas de Roses

Fa aproximadament 4 mesos, l’agrupació de C’s Roses, va rebre les queixes de diferents veïns de la Gran via Pau Casals, el carrer Benet Falp i Mates, la Carretera de les Arenes i el vial Poeta Eduard Marquina, en relació a la precarietat en la instal·lació existent del punt de recollida d’escombraries, on hi ha un augment continuat de males olors, proliferació de rates i fauna carronyera, i l’impossibilitat d’utilitzar la vorera.

Tant en sessió plenària, 3 vegades, com amb reportatges fotogràfics enviats per missatges telefònics a alcaldia, s’ha fet trasllat d’aquesta problemàtica amb l’única intenció d’arranjar i solucionar el més aviat possible el problema, sense ànims de publicitats o personalisme.

Passat aquest temps, sense poder donar solució directa als veïns, volem fer públic aquesta anomalia, que qualifiquem de molt greu per a la salut pública, i que no dóna la imatge de la Roses posa’t guapa que tots voldríem.

Cal dir, que la quantitat de contenidors es completament ineficaç per la quantitat de comerços que utilitzen conjuntament amb als residents, els contenidors.

S’hauria de tenir especial cura en aquest espai, donat que de dilluns a divendres, en dos torns, moltes persones utilitzen el pas de vianants, al costat dels contenidors, per portar els fills a l’escola. També els caps de setmana, la gent que surt de la sala 3 del cine, gairebé mai pot anar a la dreta perquè el carrer esta bloquejat d’escombreries. Els diumenges, degut al mercat setmanal, augmenta el numero de persones als voltants d’aquesta zona, que pot endur-se una imatge que no es correspon a Roses.

Per tot l’exposa’t, demanem a l’equip de govern de l’Ajuntament de Roses, es prengui seriosament aquest prec, i doni les instruccions pertinents per, a curt termini, trobar una solució definitiva que posi fi, al problema que pateixen els nostres veïns.

José Manuel Álvarez Cuñat
Portaveu de C’s a l’Ajuntament de Roses