Manel Escobar (PP Roses) afirma que “el senyor Joan Plana (ERC Roses) té una fixació exorbitant amb el nostre grup polític”

Qüestionari a Manel Escobar, portaveu del PPC a l'Ajuntament de Roses
Manel Escobar, portaveu del PPC a l'Ajuntament de Roses

Afirmació que Manel Escobar ha realitzat responent a les crítiques de Plana perquè el Partit Popular és als Consells d’Administració de les societats municipals

Manel Escobar
El portaveu del PPC a l’Ajuntament de Roses, Manel Escobar

El portaveu del del Partit Popular de Roses a l’Ajuntament, Manel Escobar, ha volgut respondre a les declaracions realitzades pel portaveu d’ERC Roses, Joan Plana, en les que assegurava que “l’actitud del PP Roses és absolutament immoral” per tenir presència en els nous Consells Executius de les societats municipals.

Escobar, davant aquestes acusacions, ha manifestat que “el senyor Joan Plana té una fixació exorbitant amb el nostre grup polític”, per tot seguit recordar-li que “l’equip de govern va proposar al PP ser-hi als Consells d’Administració davant la negativa d’ERC de voler entrar, i la necessitat del govern de comptar amb l’oposició per a la creació dels Consells”.

El portaveu del PP de Roses ha afirmat que ERC va ser el primer partit que l’equip de govern els va convidar a entrar als Consells, i no van voler i ara no els agrada que estiguem nosaltres, sembla com si ells tinguessin la potestat de decidir per la resta de grups de l’oposició.

“Dediqui’s al seu partit i deixi al nostre ben tranquil”

Manel Escobar ha explicat que la decisió del PP d’entrar als Consells d’Administració i Executius “l’ha pres la Junta Local del Partit Popular de Roses formada per 12 persones i no pas pels dos regidors de l’Ajuntament. Així que estigui ben tranquil que no seran 45.000 euros a l’any els que costarà aquests Consells al poble de Roses. No senyor Plana, no digui mentides i dediqui’s al seu partit i deixi al nostre ben tranquil”.

Raons per les quals el PP ha decidit formar part dels Consells d’Administració

Els Consells d’Administració de les societats municipals, ha explicat Escobar, tenen la funció de poder tenir conèixer de més a prop del funcionament intern de cadascuna de les societats i, d’aquesta manera, poder establir una eina de control a través d’un conseller delegat.

Per tant, ha manifestat Escobar, “formar-hi nosaltres part dels Consells d’Administració és positiu, ja que es fonamenta la pluralitat d’opinions i visions en una direcció d’una societat, i no sempre es condueixen les decisions en una mateixa direcció en base a un patró fixat”.

Així mateix, el portaveu del Partit Popular de Roses ha assegurat arran de les declaracions de nocturnitat i secretisme expressades per Joan Plana, ha manifestat dirigint-se al Portaveu republicà, “senyor Plana, el Partit Popular no governa amb Convergència i Gent del Poble, no formem part de l’equip de govern, no tenim cap pacte, estem a l’oposició, però si ens donen la possibilitat de ser-hi als Consells i a les juntes executives per aportar el nostre criteri i col·laborar, hi formarem part, per portar a terme accions de control, per saber les decisions que portaran a terme”.

“I deixi al Partit Popular tranquil, senyor Plana”, ha reiterat i conclòs Manel Escobar.