Manel Escobar serà el cap de llista del PPC a Roses per a les eleccions municipals de 2015

Manel Escobar

Escobar va ser escollit a la Junta Local del Partit Popular de Roses celebrada dimarts

Manel Escobar
Manel Escobar

El regidor d’Economia i Hisenda i segon tinent d’alcalde de Roses, Manel Escobar, tornarà a encapçalar la llista del PPC a les properes eleccions municipals. Va ser la única candidatura que es va presentar a alcaldable, i La Junta Local del Partit Popular Català de Roses el va reelegir per unanimitat el passat dimarts, “és el segon cop que em presento i m’ha fet molta il•lusió comptar amb la confiança dels meus companys, que formen un dels millors equips de treball que es pot tenir”, ha afirmat Escobar.

L’objectiu del cap de llista del PP per als comicis locals de 2015 “és millorar els resultats de les passades eleccions, tot i que som realistes, el fet de governar tant a nivell local com a Madri,d en uns moments durs els actuals, ens pot haver restat confiança”, ha dit l’alcaldable, que tot i això afirma que les credencials del Partit Popular de Roses “és la feina que ha portat el PPC dins de l’equip de govern en unes regidories tan difícils com Economia i Hisenda, Seguretat Ciutadana i Media Ambient. Hem treballat de manera seriosa aconseguint complir, fins l’actualitat el 85% del programa”.

Escobar ja va ser el cap de llista per Roses a les eleccions municipals del 2011 i és regidor de l’Ajuntament de Roses des del 1999. Des del 2007 ha format part de l’equip de govern municipal, primer amb el pacte entre PSC, GIR i IC-V i l’actual legislatura amb CiU.

L’any 2013 la direcció del PPC de Girona va confiar en ell per ocupar el càrrec de Secretari General provincial.

Els populars de Roses treballaran a partir d’ara per tancar la llista i el programa electoral. També tenen previst celebrar un acte obert a la ciutadania per fer balanç d’aquesta legislatura municipal i del compliment del seu programa electoral del 2011, en el que Escobar destaca que “nosaltres, per la nostra manera de treballar, som els que hem donat formalitat i serietat tant en aquest govern com en el de l’anterior legislatura”.

Pel que que fa als resultats de les properes eleccions el cap de llista del PPC Roses destaca que “si aconseguim el 15% del vots estarem molt contents, però som realistes”.

Exit mobile version