Manel, protagonistes del primer concert de Sons del Món a la Ciutadella de Roses

Els Manel
Els Manel

El proper dissabte 13 de juliol, la formació Manel actuarà al recinte de la Ciutadella de Roses, en el marc de l’edició 2013 del Festival Sons del Món, iniciat el passat cap de setmana a Vilabertran amb les actuacions de Joan Dausà, Blaumut i Sílvia Pérez Cruz. Les entrades per al concert es troben a la venda a www.sonsdelmon.cat

Els Manel
Els Manel

Des de la seva irrupció amb el debut ‘Els millors professors europeus’ (2008), el quartet barceloní ha protagonitzat una de les trajectòries de més èxit de la música popular d’aquest país. El seu secret? Segurament la transversalitat, la capacitat d’agradar tant al públic de comarques com als programadors del Primavera Sound –marc de l’estrena en directe del nou àlbum–, i que els ha permès iniciar gires amb totes les entrades venudes, ser número 1 a la llista de vendes de música de tota Espanya cantant en català –fita només assolida per Serrat i Llach– i col·leccionar discos d’or, un per a cada un dels tres LP que han publicat fins ara.

A ‘Atletes, baixin de l’escenari’ (2013), Manel deixen de banda el costumisme i els sons acústics dels inicis –i els arranjaments orquestrals del segon àlbum, ‘10 milles per veure una bona armadura’ (2010)–, a favor d’un so més directe i elèctric que deixa en primer pla el seu punt fort, les lletres, amb una narrativa cada cop més audaç.

Les entrades (25 € seients numerats- 22 € no numerats), estan a la venda a www.sonsdelmon.cat

Principals novetats del Festival Sons del Món 2013

– Creix el nombre de concerts i activitats de Sons del Món, amb la incorporació de Castelló d’Empúries, com a  nova seu del festival.

– El festival passa a portar el subtítol de Vi and Music. Empordà, que confirma l’aposta decidida per la promoció del vi i del territori. Aquesta vinculació del festival amb el món del vi ha generat un acord amb Patronat Turisme Costa Brava, per promocionar la Ruta del vi DO Empordà.

– Per primera vegada es duran a terme activitats de Sons del Món a cellers, com el concert de Joanjo Bosk i la cuina de I Cook It al Celler La Vinyeta de Mollet de Peralada. Tantmateix, el 20 de juny, es presentaran els maridatges 2013, amb la sommelier Anna Vicens en una soirée a la Capella del Convent de Santa Clara, que també comptarà amb la música de Laia Vehí & Jazz de Copes trio.

– Arran de l’èxit de l’any passat, esgotant en pocs dies les entrades, les sortides nocturnes en catamarà per la badia de Roses es repetiran els dies 4, 12, 20 i 26 de juliol a les 22:30h.

Maridatge musical de Roger Viusà amb:

BABALÀ / Celler Cooperativa Espolla

OFERTA GASTRONÒMICA:

Consultar a l’apartat de paquets enoturístics

de www.sonsdelmon.cat