Manuel Rubio, del projecte ‘Moebius por el Mundo’ pateix un greu accident després que dos cotxes l’obliguessin a llançar-se a la cuneta

'Moebius por el Mundo'
Manuel Rubio a l'hospital de la ciutat de Potosí, Bolívia

El Motorista Solidari de ‘Moebius por el Mundo’ pateix  la fractura d’una costella així com múltiples contusions

'Moebius por el Mundo'
Manuel Rubio a l’hospital de la ciutat de Potosí, Bolívia

Manuel Rubio ja venia avisant en els seu Diaris de Ruta que el trànsit als països de Sudamèrica “és una bogeria, has d’anar mol en compte si vols sobreviure i sortir il·lès perquè no respecten res. I menys a una moto”. I això és el que ha passat a Bolívia, circulant per la pista de terra que hi ha entre les poblacions d’Uyuni i Atocha, passada la ciutat de Potosí, dos cotxes que anaven en direcció contrària ocupant els dos sentits de la carretera “em van obligar a sortir-me massa cap a la dreta”, caient a mig metre d’alçada.
Manuel Rubio, el Motorista Solidari, un heroi per a tota la gent Moebius, va poder arribar, després d’aconseguir lligar tot la part davantera fet malmesa de la moto”, sembla ser que amb l’ajuda de policies bolivians, fins a l’hospital d’Atocha a on li van tractar d’una fisura en una costella i de les múltiples contusions que va patir.

'Moebius por el Mundo'
Policies bolivians reparant a Luna, la moto de Manuel Rubio

El projecte ‘Moebius por el Mundo’ continua

Tot i aquest seriós contratemps, Manuel no vol abandonar el seu projecte. I en quant es va trobar una mica en condicions de conduir va agafar la seva moto i es van posar en ruta per continuar difonent ‘Moebius por el Mundo’.

Nota de la Redacció: Demanem disculpes per les rectificacions a la informació.