Marató de donació de sang a Roses

Marató de donació de sang a Roses

La teva participació en aquest marató, en la qual no s’ha de còrrer, pot salvar moltes vides

Marató de donació de sang a RosesEl banc de Sang i Teixits conjuntament amb l’Ajuntament de Roses, l’Associació de Donants del Gironès i l’Estació Nàutica Roses Cap de Creus, torna a organitzar la Marató de Donació de Sang de Roses.
Un any més la Marató de Donació de Sang s’acull al nostre municipi. Edició rere edició hem pogut veure com activitats, espai infantil, i molts obsequis i sorpreses ens han fet viure l’hàbit de la donació de sang com a una festa familiar.
Enguany l’Associació Estació Nàutica Roses Cap de Creus a través dels seus associats oferirà àpats, nits d’hotel i lots per incentivar que la gent participi a la marató de donació de sang.

Per exemple , entre tots els donants es sortejaran alguns regals tals com:

  • Una nit d’hotel amb esmorzar a Cala Jóncols
  • Un menú sopar per a dos al Restaurant Roc-Fort
  • Un menú degustació (dissabtes nit) al Restaurant Cuina d’en Norat
  • Lot Empordàlia amb fumet de peix de la Confraria de Pescadors, i molt més.

    Per tot això, per l’èxit que recull la Marató de donació de Sang de Roses, volem iniciar una nova edició aquest 2014, la 2ª Marató! Esperem comptar amb la vostra participació i és per això que el proper dissabte 4 d’octubre de 2014, de 10 a 15h i de 16 a 21h, es podran realitzar donacions al Teatre Municipal.
    La Marató és una oportunitat per fer un gest solidari d’una manera senzilla i ràpida. Només cal tenir més de 18 anys i pesar 50 quilos o més.
    Ens agradaria molt poder comptar amb la vostra participació, ja sigui ajudant-nos en la difusió de l’esdeveniment, així com també participant activament amb activitats per tal de crear una gran festa de la donació de sang. Si n’esteu interessats, podeu contacta amb l’organització al correu electrònic jmplanella@nadark.com.