Marató de handbol a Roses a benefici de La Marató de TV3

Club Handbol Empordà amb La Marató de TV3

Organitzada pel Club Handbol Empordà aquesta marató es portarà a terme els dies 15 i 16 de desembre i consistirà en un partit de handbol de 24 hores ininterrompudes al Pavelló Municipal d’Esports, amb moltes activitats al voltant per a tothom

Club Handbol Empordà amb La Marató de TV3L’Àrea de Responsabilitat Social del Club Handbol Empordà organitza des de fa tres anys una Trobada de Handbol per lluitar contra el càncer. Però, enguany el club vol anar més enllà i, per aquest motiu, té previst organitzar “una marató de 24 hores jugant un partit de handbol amb la finalitat de recaptar diners per La Marató de TV3 d’enguany, que estarà dedicada a la lluita contra el càncer”, ha afirmat Lluís Garcia, membre d’aquesta Àrea de Responsabilitat Social del club.

Serà un partit que s’iniciarà a les 9 de la nit del 15 de desembre i acabarà a les 9 de la nit en el que s’enfrontaran dos equips ininterrompudament durant 24 hores, i en els que evidentment, aniran entrant contínuament jugadors de refresc de clubs de tota Girona.
“Seran jugadors de totes les edats i hem previst, per això, diferents franges horàries depenent de l’edat, així els adults jugaran per la nit, per exemple”, ha explicat García.

El partit de handbol de 24 hores serà la principal activitat, tot i que “per recaptar el màxim de diners possible per La Marató de TV3 està prevista l’organització de moltes activitats al voltant del partit que portarem a terme conjuntament amb la Fundació Roses Contra el Càncer”.

Dinar popular, gegants, servei de bar 24 hores, sortejos…

I entre aquestes moltes activitats està previst fer un dinar popularamb el que volem arribar a les 500 persones per a que sigui un èxit, i ja ho tenim tot lligat per a que així esdevingui”, ha desvetllat García. Els gegants de Roses també s’han implicat i faran una festa de ben grossa “amb una gran cercavila que acabarà al Pavelló d’Esports portant el màxim de gent possible”.

Dins de totes aquestes iniciatives solidàries, als Cinemes Roses es projectarà el documental “sobre la lluita contra el càncer d’un jugador de handbol, l’Albert López. Una lluita que té continuïtat després de la seva mort a través d’una associació, i que després de la projecció es farà una xerrada”, ha explicat Lluís García.

I com en qualsevol acte que s’organitza, ja sigui solidari o no, també hi haurà servei de bar, que en aquest cas també serà de 24 hores ininterrompudes, i diferents sortejos per agrair amb regals l’assistència de públic.

Trobada escolar de handbol

Actualment, el Club Handbol Empordà està portant a terme una acció amb totes les escoles de Primària de Roses, Castelló d’Empúries i Palau-saverdera dirigida als alumnes de 3er, 4art, 5è i 6è  “per tal transmetre’ls els valors de l’esport i el dia de la marató de handbol farem una trobada escolar de handbol”, ha anunciat García.

Una trobada escolar que esdevindrà la festa final de la marató de handbol a benefici de la La Marató de TV3.