Roses Cultura

Marc Abad, Marc Font, Zakaria Aatani, Anna Vilà, Anna Batlle i Sira Cortés reben els Premis a l’Excel·lència de Roses

Premis a l’Excel·lència de Roses
Els premiats amb les autoirtats locals de l'Ajuntament de Roses

Tot sis van rebre ahir, per part de l’Ajuntament de Roses els  Premis a l’Excel·lència d’ESO pels seus resultats acadèmics

Ahir dimecres va tenir lloc al Teatre Municipal de Roses l’acte de lliurament dels Premis a l’Excel·lència d’ESO atorgats per l’Ajuntament de Roses. Aquests guardons, que enguany han arribat a la seva quarta edició, premien els dos alumnes de cada centre que han destacat per l’excel·lència dels seus resultats acadèmics durant l’etapa d’Educació Secundària Obligatòria, amb una nota mínima final de 8,5.

Els sis alumnes rosincs reconeguts aquest curs que han estat reconguts aquest curs, vans ser nombrats per pujar a l’escenari per aquest ordre, Marc Abad, Marc Font, Zakaria Aatani, Anna Vilà, Anna Batlle i Sira Cortés, i tots els nois més la Sira van agrair públicament a les seves respectives famílies, al professorat dels centres educatius on estudien la seva aportació per haver assolit uns bons resultats acadèmics i a l’Ajuntament de Roses per haver-les reconegut amb aquests Premis a l’Excel·lència el seu esforç.

Pel que fa a les notes obtingudes, Anna Batlle i Sira Cortés de l’Institut Cap Norfeu, van obtenir un 9,58 i un 9,72 de mitjana a l’ESO; Zakaria Aatani i Anna Vilà, de l’institut Illa de Rodes, un 9,86 i un 9,21 de nota; i els alumnes Marc Abad i Marc Font del Centre Escolar Empordà, un 9,57 i un 9,50 també de nota mitjana.

Els premis, que van ser lliurats per l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i pel regidor d’Ensenyament, Marc Danés, tenen una dotació cadascun d’ells un import brut de 750 €. L’objectiu d’aquest incentiu és contribuir a sufragar les despeses del estudis superiors que cursin els alumnes.

L’alcaldessa de Roses van tancar l’acte agraint l’esforç dels estudiants per obtenir bons resultats acadèmics, agraïment que va fer extensiu als instituts i a les famílies del premiats, per concloure dient que “si continueu així estic convençuda en futurs premis segur que us trobarem”.