Marc Paré puja al podi absolut en la 3ª prova del campionat d’Espanya de Funboard celebrada a Roses

Campionat d’Espanya de Funboard

Marc Paré durant una de les proves del campionat d’Espanya de Funboard celebrat a Roses

David Batlle guanya en Juvenil per continuar comandant la general d’aquesta categoria del campionat estatal de Windsurf Funboard

Campionat d’Espanya de Funboard
Marc Paré durant una de les proves del campionat d’Espanya de Funboard celebrat a Roses

El passat divendres es va iniciar a Roses la 3ª prova del campionat d’Espanya de Windsurf Funboard. Una prova que, un cop realitzats dos 2 quadres sencers per completar un total de 20 regates, va donar com a guanyador al valencià Pablo Ània, darrera del qual es va situar el rider del GEN Roses, Mar Paré, que hi participa en aquest campionat a mena d’entrenament per preparar un objectiu més ambiciós: el campionat del món de Windsurf en onades. Amb dues segones posicions en cadascú dels quadres, Paré es va assegurar el segon esglaó del podi.

Pel que fa a la categoria Juvenil, assenyalar que el rider, també del GEN Roses, continua liderant la classificació general la categoria, a més de ser sisè absolut, després d’aconseguir entrar a les dues finals de guanyadors amb una quarta i una novena posició.
Cal assenyalar que aquesta categoria, la Juvenil, és la més nombrosa de la flota amb molts dels integrants del Grup d’Esports Nàutics, destacant el debut en aquesta competició en fèmines de la Sara Coll i l’Abril Abad.

La propera prova del circuit està prevista pel mes de setembre a Tarifa, Cadis.