Maria Prujà, de Lladó, rep la Medalla Centenària de la Generalitat

Medalla Centenària de la Generalitat

Maria Prujà va rebre la Medalla Centenària de la Generalitat pels seus 100 anys complerts el passat 1 de desembre

La directora territorial del Departament de Benestar Social i Família a Girona, Montserrat Roura, li va fer entrega de la medalla

Medalla Centenària de la Generalitat
Maria Prujà va rebre la Medalla Centenària de la Generalitat pels seus 100 anys complerts el passat 1 de desembre

La directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Girona, Montserrat Roura, va lliurar el passat dilluns, 1 de desembre, la Medalla Centenària de la Generalitat a la senyora Maria Prujà, resident a la població altempordanesa de Lladó. A l’acte, que es va celebrat a la Sala Sant Joan del municipi, hi van assistir familiars i amics, així com l’alcalde del poble i altres representants del consistori.

Maria Prujà i Fàbrega va néixer l’1 de desembre de 1914 a Maià de Montcal, on la seva família regentava una botiga. Es va casar amb Josep Planas de ca l’escloper de Lladó, que també tenien negoci al poble. El matrimoni va tenir un fill que va seguir amb el negoci familiar.

La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d’una medalla gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.