Marina BBFace & The Beatroots, presenten a Roses el seu nou disc ‘Still Beating’

Viumúsika

Marina BBFace & The Beatroots

Marina Bbface & The Beatroots, barreja de funk, soul intens i rock desvergonyit

Viumúsika
Marina BBFace & The Beatroots

‘Still Beating’ és el nom del disc que ens presentaran aquest proper divendres 8 de maig a les 22:30 hores al Teatre Municipal de Roses. Un disc carregat de funk i energía, ritmes trepidants i un groove imparable. Amb un so més cru i visceral, Marina BBFace ataca de nou amb una veu única acompanyada de seccions de vents i armoníes soul.

I és que amb la sortida al mercat del primer EP de la banda, ‘Time To Begin’, Marina Torres (The Pepper Pots) i els seus Beatroots, ja és van consolidar com un dels projectes de referència de l’escena de la música negra espanyola. Després d’haver passejat el seu potent directe per diferents ciutats i festivals, el nou treball d’aquesta jove tot i que experimentada banda, arriba a Roses.

Quan Marina Torres, coneguda artísticament com Marina BBFace, va abandonar la disciplina de The Ppepper Pots, de qui havia sigut cantant solista des dels seus inicis, ho va fer amb la intenció de crear un projecte musical amb el que poder mostrar les seves pròpies inquietuds musicals, també amb el funk i el soul com a referència, però sempre evitant els límits d’estil per què no hi hagués res que frenés la seva creativitat artística. Amb aquesta intenció es va aliar amb Frank Montasell, Hèctor Moras i Raúl Pérez (Sol Lagarto, Chocodelia Internacional…)   van formar Marina Bbface & The Beatroots, un projecte en el que hi trobem el funk més juganer, la intensitat del soul i el desvergonyiment del rock.

Entrada 8 € — Hi ha servei de Bar