Marina Rosell també triomfa a Roses cantant a Moustaki

Teatre de Roses

Marina Rosell canta a Moustaki al Teatre Municipal de Roses

Música, emocions, tendresa i homenatge de Marina Rosell al Teatre de Roses al seu amic George Moustaki

Teatre de Roses
Marina Rosell canta a Moustaki al Teatre Municipal de Roses

L’any 2011 Marina Rosell va oferir un concert amb temes composats pel cantant egipci George Moustaki exclusivament per a ella. Aquell concert va derivar en una gira. I de l’èxit de la mateixa va donar com a fruit la publicació un disc, ‘Marina Rosell canta Moustaki’, es va titular. Un èxit que tres anys després, aquest diumenge, la cantant va arribar a Roses per presentar en el concert que va oferir al Teatre Municipal el segon volum de cançons d’homenatge al seu amic.
Un concert en el que Rosell va omplir sala teatral de música, emocions i tendresa per homenatjar a Moustaki, desaparegut al maig del 2013.
La cantant catalana va deixar la seva empremta a Roses presentant aquest segon disc d’homenatge, alhora que recuperant alguns dels temes del primer volum de ‘Marina Rosell canta Moustaki’.
L’auditori no només tenia oïdes per la interpretació dels temes de la cantant, ja que aquesta no només cantava, sinó que ‘explicava’ cadascuna de les cançons, feia sentir al respectable l’emoció que sentia ella mateixa, que sentia la Marina Rosell cantant Moustaki.
Marina Rosell, tres anys després cantant a Moustaki també va triomfar a Roses.