La Marxa Trail Pic de l’Àliga atrau a més de 300 atletes en la seva primera edició

Marxa Trail Pic de l’Àliga

Moment de la sortida de la Trail de la Marxa Trail Pic de l’Àliga

Aquesta prova va constar de dues distàncies, la Marxa de 8 km i la Trail de 19

Marxa Trail Pic de l’Àliga
Moment de la sortida de la Trail de la Marxa Trail Pic de l’Àliga

La Marxa Trail Pic de l’Àliga va esdevenir en tot un èxit de participació, ja que van ser més de 300 els atletes, concretament 336, els que van prendre la sortida dividits en els dues distàncies de les que constava la prova. En primer lloc van sortir els de la Trail, de 19 km de llargària i que arribava fins al Pic de l’Àliga, per cinc minuts després fer-ho els de la Marxa, de 8 km quedant-se a meitat de camí del cim.

Una prova portada a terme per l’empresa DH Sports i que va patir alguns problemes d’organització, dels quals en va demanar disculpes el seu director, Dani Haro, durant l’entrega de premis.

El guanyador de la Trail va ser Aurelià Serra, que va finalitzar el recorregut en 1 hora i 30 minuts, completant el podi, David Gómez i Albert Lugchos. En dones, la guanyadora va ser l’Aina Cusí, seguida d’Alina Ioana Purcel i Bea Domínguez.
Pel que fa a la Marxa, en Martí Padrosa la va guanyar amb un temps de 35 minuts, quedant en segona posició Miquel Gómez i en tercera, Eduard Bartra. El podi de les dones va quedar composat per l’Anna Riera, la Marta Archibald i la Natalie Corcoll.

Zenit’Salut, sempre al costat de l’esport

El Centre Zenit’Salut no falla mai quan se celebra un esdeveniment esportiu, i tampoc ho va fer diumenge a la Marxa Trail Pic de l’Àliga per donar servei de massatges de recuperació, de manera gratuïta, als participants que ho van requerir. Participants que, donades les característiques de la prova, molt d’ells no són assidus en competir en curses atlètiques, “i que a diferència de la gent que competeix, que va ben preparada, els no assidus es sobrecarreguen molt i venen amb dolor que no venen de la cursa d’ara, com, per exemple, un noia que venia amb un esquinç de lesió que no estava ben curat i ha vingut a córrer, i ara com se l’ha torçat torna a començar de zero”, va explicar la fisioterapeuta responsable de Zenit’Salut, Montse Giró, la qual amb el seu equip va tenir bastant feina en recuperar les cames, molt carregades pel desnivell de la prova, dels participants d’aquesta Marxa Trail Pic de l’Àliga.