Fira de la Rosa de Roses

Matí de jocs de lògica i enginy el que es va viure aquest passat dissabte a la Rambla Ginjolers de Roses

Aprenem Jugant
La mainada acompanyada dels seus pares van gaudir d'una matinal de jocs aquest dissabte a la Rambla Ginjolers

La Rambla Riera Ginjolers de Roses va acollir una activitat del programa Aprenem Jugant en el que els jocs de lògica i d’enginy, més el Taller “La cúpula de Leonardo da Vinci” van ser els protagonistes

Una gran col·lecció de 64 jocs d’enginy i lògica és el que va trobar els i les infants a partir dels 7 anys, acompanyats del seus pares i mares, aquest passat dissabte a la Rambla Riera Ginjolers de Roses.

Una matinal de jocs duta a terme per la companyia lleidatana d’entreteniment familiar “Festa i Fusta” i que es va emmarcar en el programa educatiu Aprenem Jugant de l’Àrea d’Ensenyament de Roses.

“Hi ha jocs matemàtics, d’enginy, de lògica per tal que els nens i nenes treballin les seves habilitats amb l’ajuda del pares i mares”, va afirmar Josep Maria, membre de Fusta i Festa.

Però, a més d’aquest jocs, els joves assistents a aquesta activitat de l’Aprenem Jugant també van poder participar en el taller “La cúpula de Leonardo da Vinci”, que va esdevenir una proposta molt visual i atractiva, amb la qual amb 250 peces de fusta idèntiques s’aconsegueix fer una cúpula gegant “i es diu la cúpula de Leonardo da Vinci perquè la va crear ell, Leonardo Da Vinci”, va explicar Josep Maria.

Aquesta matinal de jocs a la Rambla Riera Ginjolers de Roses es va desenvolupar durant 3 hores, començant a les 10:30 i finalitzant a les 13:30 hores.