Fira de la Rosa de Roses

Maverick Viñales completa un excel·lent dissabte al MotoGP d’Austin

Maverick Viñales
Maverick Viñales va guanyar la carrera 'Sprint' del MotoGP d’Austin, als Estats Units

Al matí, el pilot de Roses assoleix la pole position del MotoGP d’Austin (EE.UU) i a la tarda guanya la cursa Sprint amb molta autoritat

Quan tot està al seu lloc, Maverick Viñales és imparable. I de moment, els dissabtes tot sembla que està a on ha d’estar: el pilot rosinc en plena forma i la seva moto, l’Aprilia, mostrant-se súper competitiva.

Així va passar al MotoGP de Portimao, a Portugal, on va guanyar la carrera Sprint després de aconseguir el segon lloc per a la graella de sortida, i així va succeir ahir, dissabte, en el MotoGP d’Austin dels EEUU. Al matí va assolir la pole position per la carrera d’avui diumenge, i a la tarda va guanyar la carrera Sprint, com en Portimao.

Sortint des de la posició més privilegiada de la graella, només apagar-se el semàfor, el pilot rosincva mantenir la primera posició, i ja no la va deixar fins creuar la línia d’arribada. El seu ritme va ser imparable per al seus perseguidors, Marc Márquez, Jorge Martín i el rookie Pedro Acosta, que van entrar per meta en aquestes posicions per darrera Viñales, que d’aquesta forma va completar un dissabte excel·lent guanyant dues carreres Sprint de manera consecutiva.