Maverick Viñales es retroba amb la victòria en Moto GP en un circuit que l’encanta, Assen

Maverick Viñales

Maverick Viñales al circuit d'Assen (Holanda) en la 8ª carrerera del campionat mundial de Moto GP

El pilot de Roses, Maverick Viñales ha demostrat avui en Assen el que Lorenzo no li va deixar fer fa 15 dies a Montmeló, que està preparat per guanyar a qui sigui i on sigui

Maverick Viñales
Maverick Viñales al circuit d’Assen (Holanda) en la 8ª carrerera del campionat mundial de Moto GP

El pilot rosinc Maverick Viñales ha demostrat a Assen, un circuit que l’encanta (ha guanyat en Moto 3, Moto 2 i avui a Moto GP) que s’ha de comptar amb ell per la victòria en cada Gran Premi de Moto GP.

De fet, ja ho va deixar palès a Montmeló, però l’ímpetu de Jorge Lorenzo el va fer rodar a ell i quatre pilots més per terra quan estava amb el pilots que comandaven la carrera.

I és que a avui Viñales s’ha imposat a Assen circuit holandès que va a les mil meravelles a les Yamaha per davant de Marc Màrquez i Fabio Quartaro, conquerint així el seu primer triomf des d’Austràlia de la temporada passada, també el primer per a Yamaha en aquesta.

El pilot rosinc ha fet bona l’agilitat de Yamaha en la Catedral neerlandesa per a derrotar a un Marc Márquez amb la seva Honda, que ha acabat pensant més en el campionat en donar el vistiplau a ser segon en veure que no podia seguir el ritme de Viñales.

Una victòria contundent del pilot de Yamaha i un avís per a navegants: Maverick Viñales ha tornat.