Maverick Viñales fitxa per KTM amb l’equip dirigit per Pablo Nieto

Maverick Viñales
Maverick Viñales

El pilot de Roses Maverick Viñales ha trencat definitivament amb l’equip Blusens Avintia i amb el seu mànager Ricard Jové, i ha fitxat per l’equip LaGlisse i pilotarà una KTM al proper campionat de motociclisme de Moto 3.

El director esportiu de l’equip, Pablo Nieto, fill del 12 +1 vegades campió del món Angel Nieto ha manifestat a través de la xarxa social de Twitter que “estàvem negociant amb Maverick Viñales per a la temporada que ve. I ara podem confirmar que correrà amb nosaltres. Ara a lluitar pel campionat”.
Viñales tindrà com a companya seva a la nova escuderia a la pilot del Campionat d’Espanya de Velocitat (CEV), Ana Carrasco.

El pilot rosinc ja ha iniciat avui mateix la seva adaptació a la KTM unes proves realitzades al circuit d’Almeria, on aquest ahir va signar el contracte amb el propietari de l’equip, el madrileny Jaime Fernández-Avilés.
Viñales i l’equip Blusens Avintia ja havien tingut una sèrie de desacords durant la passada campanya. Un desencontres que es van accentuar al Gran Premi de Malàisia, quan Viñales va negar-se en els primers entrenaments lliures a sortir a pista. Ell i el seu pare van agafar un avió en direcció cap a casa i no va competir a la cursa.

Tot i això, en el següent Gran Premi va decidir reconsiderar la seva decisió i va competir en les dues darreres curses del campionat. Però, segurament les relacions entre el pilot i els membres de l’equip ja no tenien punt de retorn.