Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

Maverick Viñales i un altre esportista de Roses seran distingits enguany amb la Dracma de Plata per la Festa Major

Dracma de Plata de Roses a Maverick Viñales
L'alcalde de Roses, Joan Plana, i Maverick Viñales en el moment d'anunciar que aquest serà distingit amb la Dracma de Plata per la Festa Major d'enguany

Així ho ha anunciat avui l’alcalde de Roses durant una trobada del Club de Fans de Maverick Viñales amb el pilot, mentre que demà al matí es farà públic de qui és el segon esportista distingit

El Club de Fans de Maverick Viñales ha organitzat avui una jornada esportiva i gastronòmica amb el pilot de Roses, aprofitant que el campionat de Moto GP ha fet una aturada de cinc setmanes.
De ben d’hora, uns quants socis acompanyats del pilot han fet una passejada ciclista pel Parc Natural de Cap de Creus, per celebrar, ja a l’hora de dinar, una fideuada a la pista polivalent annexa al Pavelló Municipal d’Esports.
Una fideuada a la que ha assistit l’alcalde de Roses, Joan Plana, acompanyat de la regidora d’Esports, Vero Medina.
El motiu de l’assistència de l’alcalde ha estat compartir una estona amb el campió del món de Moto 3 i actualment pilot oficial d’Aprilia Racing, Maverick Viñales i, sobretot, per anunciar als socis del club de fans que “com sabeu, durant la Festa Major es fa entrega cada any d’un guardó que és la màxima distinció que l’Ajuntament de Roses lliura a un ciutadà o ciutadana per haver assolit l’èxit o bé perquè la seva trajectòria, personal o professional, millora la nostra comunitat i millora la projecció de la nostra ciutat. I enguany volem reconèixer això, fent-li entrega de la Dracma de Plata a dos esportistes de Roses. I un d’ells és Maverick Viñales”.

El campió del món de Moto 3 s’ha mostrat content i agraït per la trobada organitzada pel seu club de fans, “en el qual hi ha molta unió i em fa feliç veure sempre les mateixes cares”. I feliç s’ha sentit “per rebre aquest guardó, que a més de ser un reconeixement vull que sigui un mirall pels joves de Roses que estant pujant”. Maverick Viñales ha assegurat que l’atorgament de la Dracma de Plata per part de l’Ajuntament de Roses “serà una motivació més per continuar deixant-me la pell cada dia per assolir el meu somni, ser campió del món de Moto GP, perquè no sé quan serà, però sé que ho seré”.

L’altre esportista que també rebrà la Dracma de Plata no l’ha desvetllat l’alcalde de Roses, tot i que al llarg de demà dilluns al matí es farà també públic.

“Tenim molt marge de millora i aviat estarem per guanyar curses, aquest és el nostre objectiu per a la segona part del campionat”

Després de fer el primer podi amb Aprilia el passat 26 de juny i de l’aturada de 5 setmanes del campionat del món de Moto GP, Maverik Viñales va afimar que la segona  part del campionat, que es reprendrà el proper 7 d’agost amb el Gran Premi de Gran Bretanya, al circuit de Silvestone, “l’afrontem amb molt il·lusió i amb moltes ganes perquè cada cap de setmana descobrim alguna cosa nova a la moto que millora la moto i el nostre potencial va creixent, llavors, a cada cursa podem anar a millor, i això és un indicatiu molt bo perquè tot i estar entre els millors tenim molt marge de millora i això significa que aviat estarem lluitant per guanyar curses, tot i que després guanyis o no també depèn de les circumstàncies de la carrera, però aquest és el nostre objectiu”.

Una segona part del campionat de Moto GP, ha remarcat Viñales “amb l’objectiu de guanyar curses i estar habitualment a davant, perquè això ens prepararà pel campionat del món del 2023” de cares a lluitar pel títol mundial.