Programa Reallotgem

Maverick Viñales, imparable al Gran Premi de Malàisia

Maverick Viñales
Maverick Viñales celebrant la seva victòria al Moto GP de Sepang, Malàisia

És el segon triomf de Maverick d’aquesta temporada després d’haver guanyat a Assen

Imparable. Així s’ha mostrat Maverick Viñales en el gran premi de Malàisia de Moto GP. A l’igual que el passat de juny quan va guanyar a Assen la seva primera cursa de la temporada, “he sortit molt concentrat per tirar des de bon inici i poder escapolir-me”, ha declarat als mitjans de comunicació desplaçat a Malàisia.
I així ho ha fet, una concentració que ha mantingut durant tota la carrera per posar terra de per mig entre els seus rivals, de tal manera que si a Assen va creuar la línia d’arribada amb més de 4 segons d’avantatge sobre el segon classificat, Marc Márquez, avui, a Sepang, ho ha fet amb més de 3 segons sobre el pilot de Cervera, sent el de Roses l’únic pilot que ha guanyat dues vegades amb tanta avantatge sobre els seus rivals aquesta temporada.

El podi l’ha tancat el pilot de Ducati, Andrea Doviioso sortint victoriós del duel que ha mantingut amb el seu compatriota, Valentino Rossi, durant gran part de la carrera.

Cal destacar que els 20 punts de la segona posició, el ja campió Marc Márquez ha superat el record històric de punts aconseguits en una sola temporada de MotoGP. El pilot d’Honda suma ara 395 punts després de 18 carreres, superant els 383 que va obtenir el seu company d’equip, Jorge Lorenzo, l’any 2010 quan pilotava una Yamaha i va conquerir el campionat del món.