Maverick Viñales inaugura la seu oficial del seu Club de Fans

Club de Fans de Maverick Viñales
El Club de Fans de Maverick Viñales ja té la seva pròpia seu ofical

Una seu del Club de Fans de Maverick ubicada al ben mig de Roses, en la confluència dels carrers Dr. Ferran i Dr. Arruga

Maverick Viñales va debutar l’any 2011 al campionat del món de motociclisme a l’extinta categoria de 125cc. Un any en el que va ser el pilot més jove de la història del mundial de motociclisme en guanyar dues carreres consecutives.
Un any en el que es va fundar el Club de Fans de Maverick Viñales. Un club en el que durant aquest 8 anys no ha tingut una seu fixa. De fet, no ha tingut mai cap, ja que els socis i seguidors del campió rosinc s’han reunit en diferents indrets cada diumenge de curses per seguir les evolucions de Maverick Viñales al Mundial.
Recordem, per exemple, que hi hagut temporades que els socis han vist les curses al Club Tennis Roses, al Mundial 82 (enfront del CAP i ara Tony’s), a l’Hotel Mont Mar o al Bar-restaurant L’Olivar, entre d’altres llocs.

Fins i tot, l’any 2015, els responsables del Fan Club Maverick van mantenir converses amb l’Ajuntament de Palau Saverdera sobre la cessió d’un local per convertir-lo en la seu del club.
En definitiva, 8 anys d’existència del Club de Fans de tot un campió mundial de Moto 3 i candidat els darrers anys al títol mundial de Moto GP,que no tenia una seu pròpia fins ahir dissabte, 14 de desembre, “sí, i això ha estat possible als mateixos fans, i no és fàcil perquè requereix una dedicació del seu propi temps lliure, i estic molt agraït als que ho han fet possible”, va afirmar Maverick Viñales, després de tallar la cinta i obrir una copa de cava que donava per inaugurat oficialment la seu oficial del Fan Club Maverick, ubicada en la confluència dels carrers Dr. Ferran i Dr. Arruga, davant un bon nombre dels seus seguidors, entre d’ells, la pròpia alcaldessa de Roses, Montse Mindan.

Una seu oficial del Club de Fans de Maverick que ha estat possible a José Martínez, Aniceto Díaz i Paco Jarana, que al passat mes de maig es van posar al capdavant del Club, Díaz com a president, Martínez com a Secretari i Jarana com a Tresorer, i fer realitat, 8 anys després, un punt de reunió, de trobada fixe dels seguidors del campió mundial de motociclisme Maverick Viñales.

Un cop tallada la cinta, el president del Club va ensenyar a Maverick el local, d’uns 70 m2 quadrats, on hi havia per a l’ocasió la KTM amb la que el pilot va guanyar el mundial de Moto 3 l’any 2013, a més del monos de totes les seves èpoques a Moto 3 quan corria amb el Team Calvo, de Moto 2 amb el Team Pons i de Moto GP quan corria amb Suzuki i ara a Yamaha.
Dins la seu, Aniceto Díaz va fer que Maverick Viñales descobrís la samarreta que portaran els seus fans la temporada vinent, “una samarreta que vol reflectir la força que tots portem, que vol dir que tots portem un Maverick a dins per donar-li el nostre recolzament i que vol significar l’any del renaixement tant del Club com del pilot, que l’any vinent, segurament, ens emplenarà d’il·lusió”, va dir Díaz.

La il·lusió que té el propi Maverick de fer un gran mundial quan va afirmar que “Yamaha està treballant molt bé, estem aconseguint una moto molt competitiva després de tenir al final de l’any passat molta regularitat, que era el que ens faltava, per la qual cosa afronto la nova temporada al màxim i començar l’any lluitant per la victòria”.

El Fan Club Maverick comptava fins ahir amb 310 socis, que després de la inauguració van ser molts més per la quantitat de gent que sol·licitava la inscripció per adherir-se com, segurament, ho faran durant els propers mesos.