Maverick Viñales aconsegueix en Brno la seva cinquena pole de l’any

El pilot rosinc Maverick Viñales, actualment segon classificat en el Mundial de Moto3, ha aconseguit, aquest matí, la ‘pole position’ en el Gran Premi de la República Txeca de la categoria de Moto ·, que s’està disputant en el circuit de Brno.

Viñales, ha aconseguit la seva cinquena pole de l’any, al superar en la sessió de qualificació al seu màxim rival pel títol, l’alemany Sandro Cortese, i al pilot de Malaisia Khairuddin, completant una primera fila d’alt nivell.

A continuació, en segona fila sortirà el jove italià Niccolò Antonelli, seguit dels espanyols Luis Salom i Héctor Faubel.

El pilot de Roses ha marcat el seu millor temps faltantt sis minuts per a la baixada de bandera, quan el mallorquí Luis Salom (Kalex KTM) tenia el millor crono.

Salom ha estat l’únic que ha superat a Viñales, però no li ha durat molt l’alegria, ja que la FTR Honda de Maverick anava molt bé i no ha trigat a superar el temps del mallorquí. A partir de llavors, Viñales ha posat la seva mirada en Cortese, que havia anat millorant les seves marques al llarg de tota la sessió i cada vegada s’apropava més.

A l’alemany li fallava el tercer parcial cronometrat en el seu penúltim intent de superar a Maverick, per la qual cosa no ha estat capaç de fer-se amb la primera posició de la graella de sortida. Viñales tampoc ha millorat el seu temps, i finalment Cortese ha quedat a només 33 mil·lèsimes del català.