Maverick Viñales fa la seva 2ª pole consecutiva i cinquena de la temporada a Motorland

Maverick Viñales

Maverick Viñales al circuit de Motorland, Alcañís, durant els entrenaments oficials del Moto GP d'Aragó / Foto: Moto GP

El pilot rosinc Maverick Viñales vola als entrenaments oficials del Moto GP d’Aragó i sortirà des de la primera posició un altre cop

Maverick Viñales
Maverick Viñales al circuit de Motorland, Alcañís, durant els entrenaments oficials del Moto GP d’Aragó / Foto: Moto GPu

El pilot de Roses Maverick Viñales, ha aconseguit amb la seva Yamaha la cinquena pole de la temporada, i la segona consecutiva després de l’aconseguida al GP de San Marino.

Ha estat una sessió amb moltes sorpreses. La primera, que el seu primer rival per al títol, Marc Márquez, caigués en el seu intent de baixar el temps del rosinc i quedés relegat a sortir des de la cinquena posició. La segona, que el seu company d’equip, Valentino Rossi, sortirà tercer després que tan sols hagi fer 22 dies que es trenqués tíbia i peroné. I la tercera, que Jorge Lorenzo, deixés palès el gran potencial de la Ducati Desmosedici aconseguint la segona posició de la graella de sortida de demà.

Ara, Viñales haurà de confirmar demà el bon ritme que ha tingut sobre la seva Yamaha en els entrenaments oficials al circuit de Motorland d’Alcañís, i rubricar aquesta pole position amb un victòria, que depenen dels resultats que facin Márquez i l’italià Andrea Dovizioso, que sortirà setè, es podria posar, fins i tot, com a líder del campionat.