Maverick Viñales s’ha de conformar amb el tercer esglaó del podi a Mugello

Maverick Viñales
Fans de Maverick Viñales veient la cursa

Problemes en el motor de la seva montura, segons ha declarat el propi Maverick, fa que el pilot rosinc s’hagi de conformar amb la tercera posición a la cursa del mundia de Moto 3 celebrada a Mugello

Maverick a Mugello

Maverick Viñales  ha creuat la línia d’arribada per darrera de Luis Salom, Alex Rins a la carrera de Moto 3 del Gran Premi d’Itàlia celebrat en el circuit de Mugello.
L’alemany Jonas Folger, que sortia des de la pole va sortir com un tir en el moment en què es va apagar el semàfor vermell, i darrera seu es va col·locar Maverick Viñales, Alex Rins i Luis Salom.
Tot ique Folger va intentar escapolir-se des d’in bon principi, Maverick Viñales no l’hi va permetre. Un situació que van aprofitar a final de cursa el barceloní Rins i el mallorquí Salom que, tot i que semblava que no tenien el mateix ritme que el rosinc, a les últimes voltes s’han apuntat al grup per la lluita de la victòria integrat pe Viñales, Rins, Salom, Oliveira i Màrquez.
De fet, a les quatre últimes voltes es van desfermar les hostilitats dins del grup, en el qual el pilot rosinc, amb problemes amb el seu motor, ja no era capaç de defensar el seu liderat i tant Salom com Oliveira, Márquez i Rins van protagonitzar el seu propi assalt a la primera plaça. Quedava clar que la victòria es jugaria a les darreres corbes o bé a la recta de meta aprofitant un rebuf, molts importants en aquest traçat italià.
A l’última volta el líder era Luis Salom, seguit per Rins i Viñales. Unes posicions que ja no es van alterar, havent-se de conformar el rosinc amb el tercer esglaó de podi. Una posició que ha tingut per ell “un sabor a victòria”, degut al problemes al seu motor de la seva KTM, segons ha afirmat el mateix pilot.
Maverickcontinua comandant la classificació del mundial amb 106 punts, 4 per sobre de Salom, que té 102 i 23 d’avantatge sobre Rins, amb 81 punts.

Els fans de Maverick, entre Mugello i Roses

Alguns dels socis del Club de Fans de Maverick Viñales es van desplaçar fins al circuit de Mugello per veure la carrera de Moto 3 en viu. Però d’altres, que no han pogut viatjar a Itàlia han vista la cursa per TV des de Roses, concretament des del bar restaurant Mundial 82. Entre 10 i quinze aficionats del món de la moto i fans de Viñales s’han reunit en aquest local per gaudir d’una possible victòria del pilot rosinc, que finalment no s’ha produït “per culpa de la moto perquè era el que millor ritme ha tingut durant tot el cap setmana”, han afirmat alguns del fans.