Maverick Viñales s’ho ha repensat i aquest matí ha volat cap a Austràlia

Maverick Viñales

El pilot rosinc viatja a Austràlia aconsellat pel seu advocat

Maverick Viñales

Maverick Viñales, ha fet marxa enrere i ha volat cap a Austràlia. Dijous passat, declarant-se en rebel·lia, no va pujar a la moto del seu equip, l’Avintia BQR, per disputar els entrenaments lliures del Gran Premi de Malaisia. Els va anunciar que deixava l’equip, trencant d’aquesta manera unilateralment el contracte, i va marxar, abandonant el circuit per tornar cap a casa juntament amb el seu pare.

Però avui, sembla ser que per recomanació del seu advocat, ha volat a Australia per demanar perdó i disputar el GP.

Una decisió del tot lògica si es té en compte que el pilot rosinc s’arriscava a estar dos anys sense poder còrrer cap prova del mundial. El pilot rosinc va renovar per l’equip durant el Gran Premi d’Aragó fins al 2014. I ara l’equip podia no donar-li la carta lliure, el que li impediria pujar-se a una altra moto.

A la seva arribada a Austràlia Viñales, en un comunicat difós per l’Agència EFE, ha declarat que “estic aquí per donar la cara, demanar perdó públicament i assumir els meus errors”.

El desig de Viñales és acabar la temporada amb el seu actual equip i obtenir després la carta de llibertat un cop acabi el campionat, del qual només queden dues proves, aquesta d’Austràlia i la de València.