El Mediterranea Electronic Festival podria tenir continuitat a la Ciutadella de Roses

Mediterranea Electronic Festival

Espectacle de música i fum el que van oferir els DJ's en el Mediterranea Electronic Festival

Tant els organitzadors del festival com l’Ajuntament valoren molt positivament el bon desenvolupament del macro esdeveniment musical

Mediterranea Electronic Festival
Espectacle de música, confeti i fum el que van oferir els DJ’s en el Mediterranea Electronic Festival

El passat dissabte 22 d’agost la Ciutadella de Roses va acollir el naixement d’un gran esdeveniment musical el Mediterranea Electronic Festival, amb 12 hores consecutives de música electrònica.
Un macro esdeveniment musical “que es va desenvolupar amb total normalitat, on els 4.000 persones que van assistir s’ho van passar d’allò més bé dedicant-se exclusivament a gaudir de la festa, i per tant no va haver-hi cap incidència a destacar”, ha assenyalat Salvador Avellana, membre de Midnight empresa organitzadora del Mediterranea Electrònic.

Unes paraules ratificades pel regidor de Cultura de l’Ajuntament de Roses, Francesc Giner, que ha afirmat que “l’organització va ser molt professional, el concert va començar a les 3 de la tarda de dissabte i va acabar a les 3 de la matinada. Doncs una hora després ja no havia ningú a la Ciutadella perquè l’organització va celebra un after hours al Chic i tothom va marxar”. A més, Giner ha parlat amb els comandament de la Policia Local de Roses “els quals m’han afirmat que no es va produir cap incidència destacable”.

Un desenvolupament correcte del macro festival pel qual l’organització s’ha guanyat el poder celebrar la seva segona edició com és el seu interès “sí, ens agradaria que el Mediterranea Electronic fos un festival de referència aquí a la Ciutadella de Roses i si l’Ajuntament vol ho aconseguirem”, ha assenyalat Avellana, que ha remarcat que “la intenció es ampliar el nombre d’escenaris l’any vinent i portar als millors DJ del moment”.

Francesc Giner ha afirmat que “estem oberts, donat el resultat que ha tingut la primera edició, a poder celebrar la segona, però és una questió que hem de parlar encara”.

El cartell d’aquesta primera edició del Mediterranea Electronic Festival va comptar amb els millors DJ’s de l’actualitat, com en el duet italià Vinai, la DJ de House, Jucy M, Oscar Aguilera, Aitor Ronda, Sergi Domene, Da Professor, Maken Row i Mon DJ, entre d’altres, dividits en dos escenaris, però l’estrella del festival va ser el gironí de Celrà, Luka Caro, que acompanyat del figuerenc Ruben Rider van oferir tot un espectacle de música, fum, confeti.

Mediterranea Electronic Festival
Unes 4.000 persones van assistir al Mediterranea Electronic Festival celebrat a la Ciutadella de Roses

En Narcís Castellà, nom real de Luka Caro i coorganitzador del festival, va afirmar que estan molt interessats en tornar a Roses per fer la segona edició perquè “l’espai de la Ciutadella és un entorn millor que l’escenografia que puguin crear altres festivals com el Tomorrow Land o el Mistery Land, ja que tens les ruïnes, quilòmetres de gespa i el que es tracta és d’això, crear un entorn, l’escenografia i la música estiguin conjuntades per a que la gent vingui a disfrutar”. Castellà va manifestar que “el que volem aconseguir amb Mediterranea és un festival diferent, a la mida dels festivals europeus, i intentar que la música electrònica es respecti com es fa a la resta d’Europa”.

Aquesta primera edició del Mediterranea Electronic Festival va servir per commemorar el sisè aniversari de Midnight. Una entitat que s’ha convertit en la marca de referència de la l’organització de festivals d’EDM (Electronic Dance Music) a tot l’estat espanyol.