Mengeu el que queda de Nadal que a Roses podreu cremar els torrons després de Reis

Piscina de Roses

La Piscina de Roses oferirà el dia després de Reis una sessió de Zumba per cremar els torrons

Piscina de RosesLes festes de Nadal sempre van acompanyades de grans àpats. En els dies festius assenyalats com el mateix dia de Nadal, Sant Esteve, Cap d’Any i el Dia de Reis totes les llar preparen gran quantitat de viandes de tot tipus. Mengem com si no hagués un demà. I sí, hi ha un demà, i un demà passat i un altre… Sí, son aquest dies en els quals hem d’acabar els canelons, marisc, carn i peix que va sobrar el dia de Nadal, el dia de Sant Esteve, la nit de Cap d’Any… Perquè de menjar, com cuinem com si no hagués un demà, en sobra, oi?

I aquest sobrant de menjar el fiquem al nostre cos, el qual també va sobrat, raó per la qual el nostre organisme el converteix en greix. Un greix que ai!, son els quilos de més que aportem al nou any.

Solució a aquest quilos de mes del Nadal

La Piscina de Roses, pensant en la salut i benestar anímic de tots els rosincs, ha decidit, tot just el dia després de finalitzar les festes de Nadal, una màster classe de Zumba Crema torrons. Una classe de ball i gimnàstica que esdevindrà en la solució per poder cremar els canelons, el marisc, la carn, el peix i els torrons que tan gustament hem menjat durant aquestes festes.

Així, l’Eva Bueno i en Jordi, monitors de la Piscina, seran els encarregats de fer-vos cremar totes les calories de més que suposen els àpats d’aquestes festes. Unes calories que podreu perdre a la vegada que podreu guanyar un regal, ja que entre els assistents es farà un sorteig, així que ja podeu reservar la vostra plaça per participar a la Zumba a través de la web de la Piscina, per cremar tot el que vulgueu, o pugueu.