Menjar de forma saludable a Roses per prevenir el càncer

Fundació Roses contra el Càncer

Taller de confecció de menjar saludable al CAP de Roses

La Fundació Roses contra el Càncer va organitzar amb motiu de la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer, un taller per menjar de manera saludable

Fundació Roses contra el Càncer
Taller de confecció de menjar saludable al CAP de Roses

El Centre d’Assistència Primària de Roses va acollir el Taller de Confecció de Menús Saludables que va oferir la nutricionista Sara Cruz.
Un taller organitzat per la Fundació Roses contra el Càncer i la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC), emmarcat dins els actes que s’estan celebrant arreu Catalunya amb motiu de la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer, que se celebra durant aquest dies, des del 4 fins al 13 d’octubre.

La diplomada en Nutrició i Dietètica va explicar als assistents, unes 25 persones, els principals errors que existeixen en quant a l’alimentació saludable i va donar una sèrie de recomanacions per fer-ho bé.
Sara Cruz va realitzar una activitat pràctica de confecció de menús equilibrats.

Aquest taller de menjar saludable, que es va celebrar amb la col·laboració de la Dipsalut, Lékué i l’Institut Català de la Salut – CAP de Roses sota el lema ‘Actua contra el càncer: Menja sa i mou-te!’, va tenir com a objectiu el difondre, entre la població, la recomanació de menjar 5 racions de fruita i/o verdura i fer 30 minuts d’activitat física diària per prevenir el càncer .