Fira de la Rosa de Roses

En menys de 10 hores es venen tots els tiquets per participar en el Correbars Rosink

Correbars Rosink, una iniciativa de l’Associació Joventut Rosinka que no es que estigui plenament consolidada, no, sinó “lo siguiente”…

V Correbars Rosink Joventut Rosinka és una associació creada per un grup de joves de Roses per donar una alternativa d’oci a la Vila, “perquè si no hi ha es crea”, van dir en el seu moment. És una de les iniacitives que ha impulsat que ha impulsat l’entitat. En unes van assolir l’èxit, en d’altres, un èxit espatarrant. I entre d’aquestes segones es troba, sens dubte, el Correbars Rosink. Una proposta tan senzilla que l’arrel del seu èxit es troba en aquí, en la senzillesa. Perquè veritat que no hi ha res més comú, quotidià i senzill que anar a fer “el toc” amb els amics?.

I Joventut Rosinka és entitat integrada per persones de totes les edats, perquè “la Joventut es porta al cor”, només vol que la gent s’ho passi bé, que el jovent no hagi de marxar a fora, al contrari, que la joventut de fora vingui a Roses per això, per gaudir. I amb el Correbars Rosink ho han  aconseguit, “ho han petat” com diria aquell.

I sí, l’han petat, perquè una proposta que va néixer l’any 2012, el Correbars Rosink, que consisteix en fer una cervesa en diferents bars de Roses al preu d’1 euro envoltat d’amics, ha esdevingut en un èxit tan gran que ningú, i quan diguem ningú ens referim a que també als organitzadors, s’ho esperava.

350 persones participaran al Correbars Rosink

Un èxit del Correbars Rosink que ha fet que “en menys de 10 hores” s’hagin venut tots els tiquets, un total de 350, per participar en la seva cinquena edició, la qual cosa “em fa estar content, perquè vol dir que el correbars agrada a la gent, però per l’altre costat estic fotut perquè molta gent s’ha quedat fora, gent que ha estat amb nosaltres en edicions anteriors no pot participar”, ha afirmat el president de Joventut Rosinka, Adrià Giner. I davant la possibilitat d’ampliar llista per a que participés més gent, Giner ha assenyalat que “si ho volem fer bé, no podem fer que participi més gent, per una questió de seguretat, d’organització i sobretot de logística”.

Sopar final a l’Envelat de la plaça Frederic Rahola

Els participants del Correbars Rosink de 2016, com en anys anteriors, han hagut de pagar 18 € per degustar una consumició en cada un dels bars, “en principi els mateixos que l’any passat més algun que encara hem de confirmar”, ha dit l’Adrià
Així, està previst que s’iniciï al bar Pescadors amb un recorregut que amenitzarà a l’igual que l’any passat la batucada dels Marrinxos Band, d’Olot, i acabi a l’Àncora, per després gaudir del sopar que es portarà a terme a l’envelat de la plaça Frederic Rahola.

Assenyalar que tots el joves, de 18 a 99 anys, que hi participin se’ls donarà la samarreta de record del V Correbars Rosink.