El Mercat Municipal de Roses tindrà en un mes nous lavabos

Mercat Municipal de Roses
Avui s'han iniciat les obres de renovació dels lavabos del Mercat Municipal de Roses

Les obres de reforma dels lavabosdel Mercat de Roses s’han iniciat avui amb una durada estimada d’execució de 4 setmanes

Mercat Municipal de Roses
Avui s’han iniciat les obres de renovació dels lavabos del Mercat Municipal de Roses

Aquest matí s’han iniciat la renovació dels lavabos del Mercat Municipal. Unes obres que consisteixen “en renovar els sanitaris, la instal·lació de l’aigua i la llum, ja que estan molt malmeses, i s’aprofitarà per posar un bany per a persones discapacitades”, ha manifestat el regidor de Serveis Públics, Juan M. Fernández.

La concessió del Mercat Municipal acaba l’any vinent, 2017, que serà quan l’Ajuntament prengui una decisió sobre que es farà amb l’actual edifici del mercat, tot i això, passi el que passi “és necessari fer aquestes obres perquè el que no és pot fer és deixar el banys com estan actualment, que fan pena,, ja que aquests lavabos són utilitzats per molta gent, sobretot a l’estiu i caps de setmana, independentment de si venen a comprar o no al mercat”, ha assenyalat Fernández.

En el termini d’un mes està previst que els treballs de renovació del Mercat municipal, que tenten un pressupost de 29.464 €, hagin finalitzat.

Mentre durin les obres s’han instal·lat provisionalment dos WC portàtils a la porta d’accés al Mercat pel carrer Dr.Ferran.